Madalya nedir?

Madalya nedir?
16 Mart 2021 13:45

Dereceler gibi, madalyalar da topluluktaki faaliyetlerinize göre verilir. Bu faaliyet ödüller için önemli bir rol oynar. Her madalya, onu neden kazandığınızın bir göstergesidir. Profilinizdeki ve diğer madalya örneklerine göz atın. Bu şekilde, hangi topluluk üyelerinin hangi özellik de ürüne sahip olduğunu da görebilirsiniz.

 

 

Madalya Tanımı

Bir olayı onurlandırmak için bir madalya veya hatıra parası verilir. Bununla birlikte, bir madalya bir ödeme aracı değildir ve hiçbir yüz değeri yoktur. Madeni paradan önemli fark budur. Pek çok madalya bazen çok ayrıntılı ve kaliteli bir şekilde değerli metallerden yapılır, ancak elbette bunlar bir ödeme aracı değil hatıra parası olarak kalırlar. Bununla birlikte, madalyaları kötü olarak görmemek gerekir, bazı eski “hazineler” yıllar içinde oldukça pahalı hale gelmiştir, ancak yeni baskılarda dikkatli olunması önerilir: İlgili malzeme fiyatının önemli ölçüde üzerinde baskılar satın almamalısınız.

 

Madalya Fiyatları. Okullar, istisna olarak, öğrencilere eğitim yılının dörtte üçü için notlara göre final notları vermeye teşvik edilmektedir. Aynı zamanda, sisteminin başarıyla uygulandığı okullarda, öğrencilerin karantina dönemindeki çabalarının karşılığı olarak dördüncü çeyrekte sadece pozitif notların dikkate alınması önerilmektedir.

Mezunların bir kısmı 2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren ülkede yeniden oluşturulan ortaöğretim mesleki eğitim kurumlarında eğitimlerine devam edecekler. 11. sınıf mezunları yüksek öğretim kurumlarına girecek, yüksek öğretim kapsamına girmeyenler ise emek faaliyetlerine başlayacak.

 

Madalyacılar. Yönetmelik, uzman okullar, sanat ve kültür için uzmanlaşmış yatılı okullar, spor için uzmanlaşmış yatılı okullar ve akademik liseler dahil olmak üzere orta öğretim kurumlarının yetenekli mezunlarının ödüllendirilmesine ilişkin prosedürü belirler.

Altın madalya, 9. sınıf sonunda onur belgesi, tüm final sınavlarında ve 10-11. Sınıflar için tüm konularda çeyrek ve akademik yıl sonunda mükemmel not alan 11. sınıf mezunlarına verilecektir. örnek davranış ve kamusal hayata aktif katılım. Ayrıca tüm ilkokullar da bu ödüller verilmektedir.

madalya, 9. sınıfın sonundan itibaren onur belgesi, 10-11. Sınıflar sonucu tüm konularda mükemmel not, örnek davranış ve kamu yaşamına aktif katılım ile 11. sınıf mezunlarına verilecektir. .

Ucuz Madalya yapanlar. Hazırlanan sertifikalar, altın ve gümüş madalyalar, ülkedeki epidemiyolojik durum düzelene kadar orta öğretim kurumlarında saklanacak.

 

TÜM MADALYA ÇEŞİTLERİ VE FİYATLATI İÇİN www.madalyaburda.com