Kutuda Gül

Kutuda Gül
31 Ocak 2020 22:12

Kutuda gül ve kutuda solmayan güller’de İtalyan markası Donne Pazze, en saf haliyle zamansız şıklığı, kadınsı cazibeyi ve lüksü temsil ediyor.

 

 

Bu Koleksiyonumuz;  geniş bir renk paletine sahip ithal güllerin, şık kutularıyla bütünleşerek taçlanması sonucu oluşturulmuştur.

En güzel çiçeklenme dönemlerinde, gülün en mükemmel haliyle kesilmesinin ardından özel Donne Pazze patentli kutuları içerisinde siz müşterilerimizle buluşturulur.

Çiçekler herhangi bir özel an için mükemmel bir hediye olarak bilinir. Çiçekler yıllardır tüm dünyada Doğum Günleri, Düğünler, Yıldönümleri, Anneler Günü, Sevgililer Günü, Dünya Kadınlar Günü v.b..  gibi özel günlerde veya sıradan bir günde sevdiğinizi mutlu etmek ve onu düşündüğünüzü ifade etmek için tercih edilen bir hediyedir.

Ama neden bir adım daha ileri gitmiyorsunuz ve geleneksel bir buket yerine, kutuda gül vermiyorsunuz? Sizler için birbirinden şık kutuda gül kompozisyonları tasarladık. Büyüklükleri ve muhteşem renklerinden dolayı Ekvator güllerini kullandık.

Kutuda gül aranjmanlarımız; Nişan Töreni, Sevgililer Günü, Evlilik Yıldönümü veya  her hangi bir özel  gün için ideal hediyelerdir. Kutuda Gül koleksiyonumuzdan herhangi bir ürünümüzü tercih ederseniz, modern İtalyan tarzı tasarıma sahip kutularımız içerisindeki güllerle sevdiklerinizin çok mutlu olacaklarını ve kendilerini çok özel hissedeceklerini size garanti ediyoruz.

Zarafet elçileri güllerin yine onun kadar zarif bir kutuyla birleşmesi mucizevi bir birliktelik oluşturur. Kutuda gül siparişi hem oldukça farklı bir yöntem hem de hediyeyi alanı şaşırtan, mutlu olmasını sağlayan müthiş bir sürpriz olacaktır. Düşünebiliyor musunuz? Oldukça şık bir çantayla karşılaşıyorsunuz ve içinde lüks Donne Pazze kutusunda rengârenk güller ve balmumu ile kapatılmış bir zarf sizi karşılıyor. Emin olun, oldukça etkileyici olan bu yöntemle sizde kutuda gül gönderme deneyiminden vazgeçemeyeceksiniz. Sevdiklerinizi kutuda gül konseptlerimizden birisiyle mutlu edebilirsiniz.

İnsanın ruhuna hitap eden güllerin özel tasarım kutularla sunulması yepyeni bir anlayışın eseridir. Bu yeni anlayışla sizlere geniş seçeneklerde kutuda gül modelleri sunuyoruz.

Koleksiyonlarımızdan Kutuda Gül aranjmanları, en zarif hediye olan gülleri, en asil şekilde tam anlamıyla bir sürpriz şeklinde armağan etmenizi sağlar. Sevdiklerinize kutuda gül göndermek onların kalplerinde rengarenk bir sıcaklık hissiyatı oluşturur. Kutuda gül aranjmanlarımız dekoratif görüntüleri ve şık duruşlarıyla, hediye algınızı kesinlikle bambaşka bir şekle dönüştürecek.

Kutuda gül koleksiyonumuz;  geniş bir renk paletine sahip Ekvator güllerinin şık Donne Pazze kutularıyla bütünleşerek taçlanması sonucu oluşturulmuştur.

Güllerimiz en güzel çiçeklenme dönemlerinde, gülün en mükemmel haliyle kesilmesinin ardından sizlerle buluşmaktadır.

Ürünlerimiz size ve sevdiklerinize güzellikleri ile mutluluk verecekler ve hayatınızdaki olağanüstü anları  sizlere her zaman hatırlatacaklar.

Koleksiyonumuzda seçtiğiniz ürünle beraber kişisel mesajınızın içinde olduğu bir zarfta verilmektedir. Her zarf sofistike bir estetik sunacak şekilde balmumu ile kapatılıp güllerimiz ile birlikte taktim edilmektedir.

Farklı renk ve sunumlarda yer alan her biri çok şık, kutuda güllerimiz, çeşit bakımından geniş bir opsiyon fırsatını sizlere sunuyor.

Siz de hemen sevgililer günü, yıl dönümü, doğum günü gibi günleri kutlamak için ya da en sıradan günleri bile daha özel bir hale getirmek için Donne Pazze’nin ayrıcalıklı solmayan gül ve kutuda güllerinden  hızlıca sipariş verebilirsiniz.

Siparişinizin teslimatı ile ilgili endişelenmenize gerek yok. Size, hizmet edilmek istediğimiz şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz: kişisel, profesyonel ve dürüst. Bizden çok şey beklediğinizi biliyoruz. Donne Pazze’den sipariş verdiğiniz, kutuda gül aranjmanlarımızı her zaman, kendi aile üyelerimizden, arkadaşlarımızdan veya iş ortaklarımızdan birine teslim edilecekmiş gibi ele alacağız.

Donne Pazze; Türkiye başta olmak üzere tüm dünyadaki müşterilerinin, şimdilik Ankara ve İstanbul’da bulunan sevdiklerine, ailelerine, arkadaşlarına ve iş ortaklarına özel günlerinde en kaliteli, taze ve güzel çiçekleri patentli özel Donne Pazze kutusunda çok şık  aranjmanlarla gönderebilmeleri ve sevdiklerinin en özel anlarını paylaşabilmeleri amacıyla kurulmuştur.

Donne Pazze, Ankara ve İstanbul kutuda gül siparişi işlemlerinde, müşterilerinin memnuniyetini ilke edinerek kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmeti amaç edinmiştir.

Donne Pazze; dünyadaki tüm müşterilerinin son  trendlere göre sürekli güncellenen tasarımlarıyla en taze, modern buketleri, en uygun fiyatla sipariş vermeleri ve sevdiklerini mutlu etmelerini kendine amaç edinmiştir.

Sitemizde gördüğünüz ürünlerimiz dünyadaki son trendlere göre tasarlanmakta olup, çiçekçilik sanatından anlayan ustalarımız tarafından hazırlanıp, yine güler yüzlü, servis elemanlarımız ile  teslim edilmektedir.

Donne Pazze, titizliği, kalitesi, hızlı servisi, güvenilirliği ve profesyonel kadrosu ile en mutlu günlerinizde her zaman yanınızda olmaktan onur duyar.

Tasarım ve uygulamalarımızda mükemmel bütünlük ve uyum en önemli hedefimizdir.