‘Kutlu Yol Hareketi’, ‘Kutlu Yol Partisi’ oldu!

‘Kutlu Yol Hareketi’, ‘Kutlu Yol Partisi’ oldu!
25 Haziran 2021 12:53

Türk Siyasal Hareketinin bir partisi daha oldu ve Kutlu Yol Partisi kuruldu.

 

 

CHP eski milletvekili adayı Mustafa Gümüş başkanlığında, Türk siyasi hayatının en geniş Kurucular Kurulundan oluşan ‘Kutlu Yol Partisinin’ 126 kişilik, kurucular kurulu dosyası, İçişleri Bakanlığı’na verildi.

 

 

Türk milletini tek vücut olarak mevcut politika bezirgânlarından kurtaracak, Atatürkçü çizgide Türk ulusunun sağlığına, varlığına, güvenliğine, kalkınmasına, ilerlemesine, mutluluğuna, dilde fikirde işte birliğin sağlanmasına ve egemen kılınmasına yönelik milli bir hareket” manifestosuyla kurulan, Kutlu Yol Hareketi, ‘Kutlu Yol Partisi’ oldu.

 

 

Kutlu Yol Partisi’nde yer alacakların; özellikle ülkücü, ulusalcı, vatansever, muhafazakâr ve demokrat kitlelerden oluşacağını kaydeden Genel Başkanı Mustafa Gümüş, “Kutlu Yol Partisi; sağcı, solcu, batılı, doğulu ayrımını bitirecek. AK Parti, CHP, İyi Parti ve diğer tüm partilere dağılmış olan ülkücü, ulusalcı, vatansever milliyetçilerin ve kendisini siyasetin merkezinde konumlandıran muhafazakâr, demokrat kesimin yer alacağı Yeni Bir Milli Merkezi oluşturacak.” dedi.

 

 

Genel Başkan Mustafa Gümüş, “Ulusumuzun mutlu, devletimizin güçlü olmasını istiyoruz. Yolumuz: Dilde, Fikirde, İşte Birlik Yoludur. Bu Yol: Kutlu Yoldur.” diye konuştu.

 

 

Gümüş, “Kutlu Yol Partisi, bir çok siyasi partiden istifa eden, Atatürkçü, Ülkücü, Muhafazakar ismin bir araya gelerek kurduğu ‘Kuva-yi Milliye ‘hareketidir. Ülkemize, milletimize hayırlı olması dileği ile basın mensuplarımıza saygıyla duyururuz.” açıklamasını yaptı.

 

R2

 

R3

 

R1