Kunduz Soru Uygulaması Nedir? Kunduz’da Neler Var?

Kunduz Soru Uygulaması Nedir? Kunduz’da Neler Var?
27 Mayıs 2022 07:35

Ocak 2016 itibariyle uygulamaya geçmiş olan Kunduz, öğrencilerin çözmekte zorlandıkları soruların cevaplarını alanlarında tecrübeli eğitmenlerle birlikte farklı bir bakış açısı ile görmelerine yardımcı bir mobil soru cevap uygulamasıdır. Kunduz uygulaması hem öğrenci hem eğitmen dostu olarak eğitim alanında büyük bir sosyal fayda sağlıyor. Kunduz soru uygulamasını cep telefonunuzdan çekeceğiniz sorunun fotoğrafı ile birlikte sorunuza 15 dakika gibi bir zaman da eğitmenlerden cevap alabiliyorsunuz. Kunduz’u bu kadar kullanışlı yapan en önemli ve en temel özelliklerinden biri de şüphesiz ki bu oluyor. Kunduz faaliyete geçtiği günden bugüne 40.000 den fazla eğitmenle 58.0000 soruya cevap vermiş olması ile birlikte tüm kullanıcılara verdiği hizmet geçmişinin gücüyle ne kadar faydacı ve kullanışlı bir uygulama olduğunu kanıtlıyor. Kunduz soru cevap uygulaması, 13 farklı ders için istediğiniz konu ile ilgili anlık olarak yazılı veya videolu şekilde eğitim alma şansını size sunuyor. Alanında uzman eğitmenlerin hazırladığı ve her detayın sonuna kadar işlendiği derslerin tamamına erişmek Kunduz promosyon kodları ile artık. Çok daha avantajlı.

 

Kunduz Ücretsiz Soru Hakkı

 

Kunduz uygulamasını ücretsiz deneme şansınız var. Uygulamayı indirdikten hemen sonra üye ol butonuna tıklayarak uygulamayı kullanacağınız telefon numarasını girip, profil bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurarak hızlıca üye olabilirsiniz. Hemen ardından Kunduzun ayrıcalıklı ve fırsatlarla dolu dünyasını deneyimlemeniz için 3 ücretsiz soru hakkınızı elde etmiş olacaksınız. Bununla birlikte Kunduz’un ücretsiz deneme versiyonunda soru bankasına erişebileceksiniz. Buna ek olarak size özel soru ve test önerilerini de rahatlıkla görüntüleyebileceksiniz. Kunduz uygulamasını ücretsiz denemesinde aynı zamanda uygulama ekranı içerisindeki “kazan” bölümünden video izleyerek tekrardan soru sorma hakkı da kazanabilirsiniz. Kunduz’un ücretsiz denedikten sonra memnun kalmanız ve uygulamayı kullanmaya devam etmek istemeniz dahilinde ise aylık ücreti 99,99 TL’dir. Fakat siz kullanıcılar herhangi bir ödeme gerçekleştirmeden Kunduz’u kullanmak isterseniz, sizden paket satın almadan hiçbir ödeme çekilmeyecektir.

 

Kunduz Ücretsiz Soru Paketleri

 

Kunduz uygulamasının içerisinde 13 farklı ders için istediğiniz anda ve istediğiniz yerde sorunuzu saniyeler içerisinde fotoğrafını çekerek sorabilirsiniz. Sorunuza ortalama 15 dakika içerisinde kesin bir çözüm ile geri dönüş alacaksınız. Üstelik cevabınızı görsel bir şekilde teslim alacaksınız. Ayrıca aldığınız cevaba ek olarak sormak istediğiniz herhangi bir konu da deneyimli eğitmenlerimizle iletişime geçerek ek bilgilendirme isteyebilirsiniz. Uygulamayı ilk defa kullanacak olan kullanıcıların en çok sorduğu soru ise; Kunduz’a nasıl soru soracağım? Kunduza soru sormak çok basit. Uygulamayı açtıktan sonra soru kutusu yazan butona tıkladıktan sonra tekrar +soru sor butonuna tıklayarak kamera erişim iznini verip sorunun fotoğrafını çekerek sisteme sorunuzu iletmiş olacaksınız. Basit ve çözü odaklı bir uygulama olarak Kunduz, sorularınıza aldığınız pratik cevaplar ile de yüzünüzü güldürecek.

 

Kunduz 100 soruluk ve sınırsız soru paket fiyatları Mayıs 2022 itibariyle şöyle ancak zaman zaman farklı kampanyalar nedeniyle değişebiliyor.

yazi-ici-1

Kunduz’da Neler Var?

 

Gün geçtikçe dijitalleşen dünyaya bir süredir eğitim sektörü de ayak uydurmaya başladı. Eğitimde dijital ve kalıcı çözümler üretmek için hayata geçirilmiş olan Kunduz bir soru çözüm uygulaması olarak kullanıcılarına farklı bir eğitim deneyiminin kapılarını aralıyor. Özellikle özel ders alamayan veya dershaneye gidemeyen öğrencilere de destek olan Kunduz’da daha önce sorulmuş sorulara ve onların cevaplarına da rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Günün istediğiniz saatinde istediğiniz ders için istediğiniz soruları sorabilir ve çok kısa sürede alanında uzman eğitmenlerden sorunuza cevap alabilirsiniz. Almak istediğiniz eğitim ve tüm soru cevaplar Kunduz’da sizi bekliyor. Online bir eğitim platformu olarak ise Kunduz’u, cevabını doğru bildiğiniz bir soru için bile farklı bir çözüm yöntemi öğrenmek için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kunduz’da konu anlatım yazıları, konu anlatım videoları ve öğrencilerden gelen soruların çözümlerinden oluşan soru bankası. Üyeler, harika çözümlü sorulara, yazılara ve videolara sınırsız ulaşabilir.

 

Peki Kunduz uygulaması kimler için?

Her şeyden önce geleceğini şekillendirmek için büyük bir özveri ile çalışan öğrencilerimiz için olsa da eğitmenlerimiz içinde büyük bir yer açtık. Uygulama beraberinde öğrenciler gelecek hayallerine adım adım yaklaşırlarken, alanlarında deneyimli ve birbirinden başarılı eğitmenlerimizde bu adımların daha sağlam olması için Kunduz öğrencilerinin her daim yanlarında yer alıyorlar. Uygulama eğitmenlere de dijital dünyada eğitim sektöründe yepyeni bir değer yaratmak için alan sunuyor. Bu alan da öğrencilerden gelen sorular ile hem bilgilerini güncel tutabiliyorlar hem de zaman ve yer fark etmeden eğitim alanında hizmetlerini vermeye devam edebiliyorlar. Tüm bu süreçte Kunduz’a üye bir veli olmak düşünüldüğünden çok daha avantajlı. Çocuklarının geleceği için istedikleri zaman çalışabildikleri ünitelere ulaşabildikleri ve sonrasında çözmekte zorlandıkları tüm sorular için hızlıca cevap alabildikleri bir platform olması velileri pek çok eğitim sıkıntısından da kurtarıyor. Üstelik bunu özel derse ya da dershanelere ödedikleri bütçelerden çok çok daha ucuza yapabiliyor olmaları da ekstra büyük bir destek olarak velilerimize geri dönüyor.

 

 

Kunduz Üyelik Paketleri

 

Peki uygulamayı ücretli olarak kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcılar için Kunduz paketleri nasıl?

Kunduz uygulaması sınırsız soru paketi ile hayallerine ulaşmak isteyen öğrencilerin zorlu sorulara olan cevaplarına sınır koymadan cevap bulabilmeleri için ilk alternatif. Sınırsız soru paketi ile 7 gün 24 saat cevabını almak istediğiniz tüm soruları dünyanın neresinde olursanız olun sorabilir ve 15 dk gibi bir süre içerisinde cevabınıza dönüş alabilirsiniz. Bu paket ile özgürce soru çözebilmek için Kunduz uygulaması hep yanınızda! Kunduz uygulamasının bir diğer paketi de Premium paket. Kunduz Premium paket uygulama kullanıcılarına sınava hazırlık aşamasında mentorluk yapıyor. Her biri birbirinden uzman eğitmenlerce hazırlanmış olan 10 ve 11.sınıf konu anlatımlarıyla sınava hazırlık sürecinde her daim yanınızda yer alıyorlar. Sorularınızın cevaplarına hızlı ve %100 doğru cevaplar alsanız bile, detaylı konu anlatımlarıyla daha az çözümsüz soruya sahip olacaksınız.

 yazi-ici-2

 

Kunduz İndirim Koduyla Anında İndirim Kazanın

 

Öğretici, hızlı, çözüm odaklı, fırsatlarla dolu ve eğitimde faydacı bir uygulama olan Kunduz’da sınırsız soru paketi ve Premium üyeliğine en uygun fiyata ulaşmanın yolu indirim kodundan geçiyor. ALISAN453T Kunduz indirim koduyla bu büyük soru cevap uygulamasına sınırsız ama en uygun fiyata ulaşmanız mümkün.  Uygulamanın içerisinden promosyon kodunu gir alanına indirim kodunuzu girdikten hemen sonra 20 TL indiriminizi kazanmış olacaksınız. İndirimlerle birlikte ayrıcalıklı eğitim dünyasına adım atarken ders çalışma ile ilgili tüm rehavetinizi de üzerinizden atacaksınız. Pratik ve kolay çözümleri öğrendikçe bir sonraki sorularda kendinizi daha da adapte olmuş hissedeceksiniz. Kunduz promosyon kodunu sitede uygulamaya geçirirken ödeme bilgileri ekranından promosyon kodu alanına satın aldığınız kodu girmeniz 20 TL’lik indiriminizi almanız için yeterli gelecektir. En önemli sınavlara hazırlanmak hiç bu kadar uygun fiyatlara olmamıştı. Kunduz indirim kodu size benzersizliklerle dolu bir kurs hayatına uygun fiyatlarla katılmanız için destek olacak.