Kültür Tuğlası Nasıl Üretilmektedir?

Kültür Tuğlası Nasıl Üretilmektedir?
22 Eylül 2022 08:35

Kültür tuğlası üretimi eski kullanılmış olan kiremit tuğlalarını seçip ayrıştırılarak silikon kalıplarca çoğaltılması ile üretilmekte olan bir yapı taşıdır. Kullanılmak için üretilen yeni kültür tuğlaları eski kalıplarının bütün karakteristik özelliklerini taşımakta olup tamamen eskitme bir form üzerinde üretilmektedir.

 

Bu form sayesinde yeni üretilmiş olan kültür tuğlaları genellikle kiremit renginde tercih ediliyor olsa da pek çok farklı renk seçeneği de mevcuttur. En önemli özelliği kullanıcısına bir yaşanmışlık ve otantik hava sunmasıdır. Üretilmiş olan kültürü tuğlaları kullanılmış olduğu alana göre modernize bir klasik ortam kullanıcısına sunmaktadır. Ancak dekorasyonda kullanılan kültür tuğlasının renk ve doku özelliği de alanda hakim olan havayı belirlemektedir.

Kültür Tuğlası Kullanım Alanları Nelerdir?

Pek çok farklı kültür tuğlası modelleri ile Arkhestone sitesi üzerinde mevcut olup bu modelleri kullanım alanınıza göre seçebilir ve dekorasyonunuza kaliteli bir hava katabilirsiniz. İç mekan ve diş mekan olmak üzere pek çok alanda kullanılmakta olan bu yapı taşları ile mutfaktan salona oturma odasından daha pek çok yaşam alanınıza dokunuş yapabilirsiniz.

Kültür Tuğlası Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir?

Kültür tuğlası fiyatları belirlenirken buna üretim aşamaları dahil olmak üzere pek çok etken neden olmaktadır. En çok dekor alanında kullanılan bu ürünlerin kullanıcısına maliyeti ürünü kullanacağı alanın büyüklüğüne göre belirlenmektedir. Kültür tuğlası alımını Arkhestone sitesini ziyaret ederek temin edebilirsiniz.

Arkhestone sitesi üzerinden doğal tuğla hakkında bizimle iletişime geçmek için 3004 cd. No: 109/B Ataşehir / İstanbul adresini kullanabilir.  Ya da 0 216 3 244 244 nolu telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: https://www.arkhestone.com/kultur-tuglasi/