Kuğulu Park sanatla buluştu

Kuğulu Park sanatla buluştu
1 Eylül 2013 12:28

Merkezi Ankara’da bulunan Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği (SAKÜDER), bu yıl 2. kez düzenlediği etkinlikle Kuğulu Park’ta resim sergisi açtı.

 

20’den fazla ressamın katıldığı sergide, canlı performans gösterilsi yapılarak sanata ve sanatçıya ilgi sağlamaya çalışıldı.
Kuğuları ile ünlü parkı sanat galerisine çeviren ressamların çalışması çok sayıda vatandaşın ilgisini çekti. Sergi açılışında ressamlar eserlerini sergilerken, canlı performansla parkı gezen vatandaşların ilgisini çektiler.

SAKÜDER Başkanı Ali Eser yaptığı açıklamada, “Kuğulu Park’ta açık hava sanat etkilimiz bu yıl da çok ilgi gördü. 20’den fazla ressamımız ve yazarlarımız parkta eserlerini sergilerlerken, sanata ilgi çekmeye çalışıyorlar. Bu tür etkinliklerimizi yurt içinde ve dışında yapıp, ilgi çekmeye çalışıyoruz. İki gün süren etkinliklerimizde ressamlar vatandaşlarla resim yaparak vatandaş-sanatçı kaynaşma sağlamaya çalışacaklar. Bu tür etkinlikler uluslararası arenalarda şehirlere, caddelere ve parklarda canlılık sağlıyor.” dedi.