Köpeklerinizi emanet edebileceğiniz güvenilir ortam : LoyalFriend Köpek Oteli ve Eğitimi

Köpeklerinizi emanet edebileceğiniz güvenilir ortam : LoyalFriend Köpek Oteli ve Eğitimi
18 Nisan 2019 21:37

Evcil hayvanlar için pet otel hizmetleri oldukça önemlidir. Özellikle hayvan sahiplerinin köpeklerini yanlarında götüremeyeceği bir tatil planı yaptıklarında güvenilir köpek oteli ve eğitimi hayvan severlerin içini rahatlatır.

 

 

 

Kişiler işlerin yoğun olması iş seyahatleri ya da bambaşka özel sebeplerden dolayı evden uzun süre ayrılmak zorunda olabilir. Köpek sahibi bu durumlarda köpeğinin evdeki konforunu aramayacak şekilde günlerini geçireceği mekan arar. Bu mekanların kafesler içinde köpeklerin hareketini kısıtlayacak mekanlar değilde, hem evinin konforunu bulacağı hem de eğitileceği oteller olması önemlidir.

 

k1

 

LoyalFriend’deOtel ve Eğitim Bir Arada

 

Son zamanlarda oldukça yaygınlaşan köpek oteli ve eğitimihayvanseverlerin vazgeçilmezi olmaya başlamıştır. Köpekler kendi cinslerine göre ayırt edilerek belli metre karelerde açık alan ve barınakta belli metrekarelerde kapalı alanda hem otel hizmeti alırlar. Hem de eğitimlerini belli uzman kişiler ve eğitmenler tarafından alırlar.

 

Köpek otellerinde elbette eğitimlerde olmaktadır. Bu eğitimler her köpeğin cinsine göre değişmekte ve belli haftalara göre eğitim planı oluşturulmaktadır. Oluşturulan eğitim planı köpeklere uygulanmakta böylelikle köpekler otellerde kaliteli ve zevk alacakları zamanlar geçirmektedir.

 

 

k2

 

 

Eğitimler belli uzman eğitmenler tarafından önceden hazırlanmış programlara uygun olarak yapılır. Her köpeğin cinsine göre köpek otelinde kalacağı ve alacağı eğitim süresi değişiklik göstermektedir.

 

Köpek Oteli ve Eğitim Merkezlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

 

  • Merkezler köpek otelive eğitimiiçin doğal ortamlar olmalıdır. Köpeklerin evinin konforu sağlanmalı onları hem fiziksel hem ruhsal anlamda rahat ettirmenin yolları bulunmuş ve uygulanıyor olması gerekmektedir.
  • Merkezlerde ekip mutlaka hayvanseverlerden oluşmalı. Hayvanların dilinden anlayan işini severek yapan uzman bir ekip çalışmalıdır.
  • Eğitimler için her farklı cins köpeklerde eğitim planı ayrı olmalıdır. Eğitim süreleri yine farklı cins köpeklerde farklı süreler olarak belirlenmelidir.
  • Köpekleri eğitmeye başlamadan önce onların ev ortamında alıştığı konforu köpeklere sunulmuş olması gerekir. Aksi takdirde eğitimler çok iyi geçmez. Ancak konforu yakalayan köpekler çok kolay eğitimlere adapte olabilmektedir.
  • Kendi cinsleri ve anlaşacağı diğer cins köpek grupları ile köpeklerin zaman zaman buluşuyor olması köpekler için bir artı durum sağlamış olmaktadır.

 

Kaynak: https://loyalfriend.com.tr