Kol Saati Gizli Kamera Nedir?

Kol Saati Gizli Kamera Nedir?
25 Mayıs 2023 18:23

Gizli kameralar son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Bu anlamda asla fark edilmeyecek kol saati gizli kameralar ile sizler de öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere orada olmasanız bile ulaşabilirsiniz. Tamamen saat içerisine gizlenmiş olan kamera özellikleri, kendini belli etmeden çalışmakta ve yüksek görüntü almaktadır. Bu anlamda kadın veya erkek modelleri tercih ederek sizler hem görüntü hem de ses özelliklerine ulaşabilirsiniz.

Özel tasarımları ile günlük kullanıma da uygun olan bu modelleri dilerseniz evde olan bakıcınıza hediye ederek çocuğunuza nasıl davrandığını gözlemleyebilir, dilerseniz de sevgilinize vererek şüphelendiğiniz bir durum varsa bunu tespit edebilirsiniz.

Kol Saati Gizli Kamera Modelleri

Erkekler ve kadınlar için ayrı olarak üretilmiş pek çok gizli kameralı kol saati modeline Tekno Gizli Kamera güvencesi ile ulaşabilirsiniz. Bu anlamda hem spor hem de şık modeller site içerisinde yer almaktadır. Kadınlar için daha zarif ve açık renkli modeller bulunurken erkekler için de spor görünümlü büyük saatler tercih edilebilir.

Saat içerisinde yer alan kamera tamamen gizli şekilde yerleştirildiğinden asla kullanan kişi tarafından fark edilmeyecektir. Hem aksesuar hem de gizli kamera olarak kullanılabilen bu ürünü dilerseniz de kendiniz için alabilir, aksesuar olarak kullanırken, belirli zamanlarda çıkararak ortamda haberdar olmanız gereken bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kol Saati Gizli Kamera Özellikleri Nelerdir?

16 GB dahili hafızaya sahip olan kol saati şeklinde üretilmiş kameralar hem yüksek çözünürlükleri hem de geniş hafızaları ile sıklıkla tercih edilmektedir. Bu anlamda 120 dakika kadar kayıt kapasitesine sahip olan bu modeller tamamen özel tasarımdır.

USB desteği bulunan 720 P ‘ ye kadar da video çözünürlük kapasitesi bulunan bu kameralar ile tamamen net görüntüler almak mümkün olmaktadır.

Kol Saati Gizli Kamera Fiyatları

Tekno Gizli Kamera tarafından satışa sunulan ve hem saat hem de kamera olarak kullanılan kol saati gizli kamera modelleri iki işlevli olmalarına rağmen oldukça uygun fiyatlar ile sitede yer almaktadır. Sizler de site üzerinden modelleri inceleyerek uygun fiyata yüksek kalite elde edebilirsiniz.