Kocadon’dan sonra başkan Altındağ’da CHP’de

Kocadon’dan sonra başkan Altındağ’da CHP’de
31 Ağustos 2013 13:26

 

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalı Belediyesi’nin üç gün önce DP’den istifa eden belediye başkanı İsmail Altındağ, bu sabah düzenlenen törenle CHP’ye katıldı.

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un DP’den istifa edip CHP saflarına katılmasının arından Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar ve Gümüşlük Belediye Başkanı Menmet Tire ve üç belediye meclis üyesiyle Yalı Belde Belediye Başkanı İsmail Altındağ da, 28 Ağustos’ta DP’den istifa ettiklerini açıklamıştı. Evli, iki çocuk babası Altındağ, istifalar sonrası Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’un ardından CHP saflarına katılan ikinci belediye başkanı oldu. Altındağ’a CHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda bugün düzenlenen törenle parti rozeti takıldı. CHP Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Recai Seymen’in rozetini takmasını ardından bir açıklama yapan Başkan Altındağ, “Üç dönem görev yaptığım beldede CHP’li seçmenler de bana büyük destek vermişti. Özellikle son seçimlerden sonra onlara CHP’ye geçeceğime dair sözüm vardı. Hem bu sözümü yerine getirdim hem de ülkemin Bodrum’un içinde bulunduğu durumları göz önünde bulundurarak siyaseti CHP’de yapmamın çok doğru olduğuna inandım. Siyasi hiçbir beklentim yok. Amacım üç dönemdir edindiğim bilgi ve tercürebeyle yeni partime destek olmak, yıllardır içimde olan CHP özlemim bugün sona erdi” dedi.

 

Üç dönem peşpeşe Anavatan Partisi’nden belediye başkanı seçilen Altındağ, partisinin kapanmasının artından DP’ye geçmişti.

 

 

28735798034a40083099fb62adf5fe0f de86576d6ed5304afdb2d159aede34ef