Kirpi Sonic 2 Oyuncu Kadrosu

Kirpi Sonic 2 Oyuncu Kadrosu
9 Nisan 2022 18:36

Son yılların en çok beklenen filmleri arasında yer alan Kirpi Sonic 2 filmi usta oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan filmlerden biridir.

 

Birçok oyuncunun bir araya gelerek hazırladığı yeni film serisi aynı zamanda beyaz perdede de ilgiyle karşılanmaktadır. Milyonlarca kişilik dev bir kitleye hitap eden Kirpi Sonic 2 filmi dijital sinemaya uyarlanmasıyla da bu ilgiyi arttırdı.

Kusursuz senaryosu ve yönetmenliğiyle de ön plana çıkmayı başaran filmin kısa süre içerisinde vizyona gireceği belirtildi. Filmde yer alan James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter ve Natasha Rothwell usta oyunculuğuyla ön plana çıkan kişiler arasında bulunuyor.

Resim1

Kirpi Sonic 2 Karakterleri

Kirpi Sonic 2 filmi eğlenceli senaryosuyla ön plana çıkan filmler arasında yer aldığı biliniyor. Her yeni filminde birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaran ve sinemaya yönlendiren Kirpi Sonic serisi devam filmiyle de ilgi çekmeye başladı. Kirpi Sonic 2 filminde yer alan karakterler de belli olduktan sonra ilgi daha da yükseldi.

Filmde yer alan Jame Marsden, Tom Wachowski rolünü üstlendi. Usta oyuncu Jim Carrey ise Doctor rolünü üstlendi. Aynı zamanda filmde yer alan Tika Sumpter ise Maddie Wachowski rolünü oynamaktadır. Birçok izleyici tarafından beğeni toplayan Natasha Rothwell ise Rachel rolünü üstlenmektedir. Usta oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan film 8 Nisan 2022’de gösterime girecek.

Kirpi Sonic 2’yi Kimler Seslendirmektedir?

Uzun metrajlı film serileri arasında yerini almayı başaran Kirpi Sonic, devam filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor. Kirpi Sonic’te yer alan animasyon karakterlerinin ise kimler tarafından seslendirildiği merak edilen konular arasında bulunuyor. Her yıl yeni bir film eklenen seriye bu yıl da 2. filmiyle devam edilmesi beklenmektedir.

Kirpi Sonic 2’de yer alan seslendiriciler Jim Carrey, James Marsden ve Tika Sumpter’tir. Aynı zamanda rolü kısıtlı olmasına rağmen zaman zaman filmde yer alan Natasha Rothwell’de seslendirici kişiler arasında bulunmaktadır.

Milyonlarca izleyici tarafından merakla beklenen filmler arasında yer alan Kirpi Sonic 2 filmi, 8 Nisan 2022 tarihinde vizyona gireceği günü bekliyor. İzleyiciler tarafından ilgiyle karşılanan film serisinin her kitleye uygun olduğu belirtilmektedir. Son zamanların en çok beklenen filmleri arasında bulunan Kirpi Sonic 2, eğlenceli senaryosuyla 2 saat boyunca film deneyimi yaşamanızı sağlamaktadır.

Kirpi Sonic 2 ücretsiz izle

Animasyon filmleri arasında en fazla merak edilen kirpi Sonic 2 ile alakalı animasyon ve seslendirme ekibi de açıklandı. Film kısa süre içerisinde vizyona girecek birbirinden harika isimler seslendirme sanatçısı olarak bu filmde görev yapıyor.

Filmi sinemalarda değil de farklı bir ortamda izlemek isteyenler www.filmizletv.me bağlantısı ile adresine giriş yaparak her filmi ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Resim2

Kirpi Sonic 2 filmi izle de bu platformda yer alıyor ve 8 Nisan 2022 tarihinden itibaren vizyonda olacak. 2 saat 20 dakikalık filmi keyifle izleyebilirsiniz. Donma kasma ya da takılma yaşamadan kirpi Sonic 2 filmini ücretsiz İzlemek isterseniz www.filmizletv.me adresi her zaman sizleri bekliyor olacak. Vizyona girmiş ve daha önceden yayınlanmış olan filmlerinde tamamının bu sitede olduğunu söyleyelim.

Özellikle animasyon sevenler 1080p HD özellikler ile kirpi Sonic 2 filmini izleyebilirsiniz. Filmin harika bir seslendirme kadrosu var. İzleyenleri mest edecek ve 2022’nin en fazla merak edilen animasyon filmi kirpi Sonic 2 8 Nisan tarihinde yayında olacak.