Kırıkkale'de 2 kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Kırıkkale'de 2 kaza: 1 ölü, 8 yaralı
8 Ağustos 2013 16:31

Kırıkkale’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

İlk kaza, Kırıkkale-Kayseri karayolunun Hasandede Beldesi yakınlarında meydana geldi. Keskin İlçesi’nde bayram nedeniyle kurulan pazardan Kırıkkale’ye dönen Ahmet Kara yönetimindeki 06 CCJ 37 plakalı, tuhafiye malzemesi yüklü minibüs, önünde giden, Bahattin Güngör yönetimindeki 71 DP 694 plakalı, Hasandede Belde Belediyesi yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Kazada, sürücü Ahmet Kara (44) aracının içinde sıkışarak can verirken, Nuriye Özdemir (56), Burcu Kaya (22) ve Bilgesu Çakin (1) Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yolun kenarındaki tezgahta meyve sebze satan Muttalip Aktürk, araçların hemen önünde son anda durduğunu belirterek, “Kaza tam önümde oldu. Bu sırada yolcu minibisüne çarpan diğer araç üzerime doğru geldi, beni Allah korudu” dedi.

OTOMOBİL TAKLA ATTI

Kırıkkale-Samsun karayolunun 33’üncü kilometresinde meydana gelen ikinci kazada ise Ankara yönüne gelmekte olan Aydın Yardımcı yönetimindeki 55 AB 613 plakalı otomobil, Kırıkkale’ni Işıklar Köyü yakınlarında kontrolden çıkıp takla attı. Kazada, sürücü ile ailesinden Olcay, Büşranur, Ayşe ve Esra Yardımcı yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı.