Kim Kardashian’ın son paylaşımı sosyal medyada olay oldu

Kim Kardashian’ın son paylaşımı sosyal medyada olay oldu
14 Şubat 2022 11:55

Gösteri dünyasının ünlü ismi Instagram’daki son paylaşımıyla olay oldu. Kim Kardashian’ın son fotoğrafı, hayranlarını ikiye böldü: Photoshop mu değil mi?

 

 

Son günlerde Kanye West ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Kim Kardashian bu defa da sosyal medyadaki bir paylaşımı ile öne çıktı.

Gösteri dünyasının ünlü ismi Instagram’da mavi bir tulumun içinde spor yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ancak Kardashian’ın meşhur kıvrımlı beli hayranlarının diline düştü. Bazı hayranları fotoğrafın Photoshop olduğunu iddia etti.

kim_kardashian-instagram1

Kardashian’ın kullandığı spor aletinin bel hizasında genişlediğini fark eden bir hayranı “Spor aletlerinin bükülebildiğini bilmiyordum” yazdı. Bir başka hayranı da “Bunu kim Photoshop’ladıysa işini doğru yapmamış” yazdı. Kardashian’ın gönderisinin altında kısa sürede Photoshop olup olmadığına dair bir tartışma çıkı.

Kim Kardashian konuyla ilgili sessizliğini koruduktan sonra bir hikâye paylaşımı yaparak tartışmalara son noktayı koymuş oldu.

22

Güzel yıldız, spor aletinin tamamını gösteren paylaşımı ile fotoğrafın Photoshop’tan geçmediğini, spor aletinin şekli yüzünden bu şekilde algılandığını göstermiş oldu.

Bir süredir ayrı yaşadığı eşi Kanye West ile sürtüşmeleri yüzünden gündeme gelen realite TV yıldızı, Vogue dergisine verdiği yeni röportajda, eski eşiyle arasında geçenlere rağmen, çocukları için sakin kalmaya özen gösterdiğini anlattı: “Eski sevgiline çok kırgın veya kızgın olabilirsin ama bence çocukların önünde her zaman “Baban en iyisi” şeklinde olmalısın. Kişisel olarak ne yaşıyor olursanız olun…”