Kılıçdaroğlu’ndan kredi kartı borcu olanlara çağrı

Kılıçdaroğlu’ndan kredi kartı borcu olanlara çağrı
26 Mayıs 2023 06:56

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı yeni videoda kredi kartı borcu olanlara seslendi.

 

 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size… Vatanını seven sandığa gelsin!” dedi. Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı videoda ise şu ifadeler yer aldı;

*Zor durumda olduğunuzu biliyorum, borçlarınızı ödemekte zorluk çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki dosyaları da biliyorum.

 

“KESİN ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ”

 

 

*İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğiz. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi bankalardan devralacak.

 

 

“BORÇLARI ÜSTLENECEĞİZ”

 

 

*Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Borç altında ezilen vatandaşlarımız için kolaylaştırıcı ödeme kolaylığı sunacağız.

*Kredi kartı borcunun sadece ana parası tahsil edilecek, bu da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek.

*Böylece halkımız faizin altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak.

 

 

“VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN”

 

 

*Sevgili yurttaşlarım 28 Mayıs artık bir seçimin ötesinde bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven, yarınını düşünen sandığa gelsin.