Kılıçdaroğlu’ndan fezleke yanıtı!

Kılıçdaroğlu’ndan fezleke yanıtı!
14 Nisan 2021 20:01

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 10 milletvekiline ait fezleke ve dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.

 

 

Fezlekeleri Karma Komisyona sevk edilen Milletvekilleri CHP’den İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ve HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül…

 

Kılıçdaroğlu Twitter’dan paylaştığı videoda “Fezleke göndermiş, dokunmazlığımı kaldıracakmış… Hodri meydan!” diyerek şu açıklamayı yaptı.

 

 

“Ülke lebaleb hasta. Hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Gece yarısı muhalefet partisinin ofislerini basıyorlar vinçlerle. Gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar.  Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız diye. Önemli olan Kılıçdaroğlu değil. Önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan.”