Kılıçdaroğlu’ndan CHP Gaziantep’te tek liste talimatı!

Kılıçdaroğlu’ndan CHP Gaziantep’te tek liste talimatı!
28 Mayıs 2021 10:02

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyarete Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ile birlikte İl Yöneticileri Hacı Mehmet Taşdelen, Vicdan Aktaş, Özgür Girişken’in yanı sıra bazı partililerde katıldığı belirtildi. Ve bu arada, CHP Gaziantep İl Başkan Adayları Reis Reisoğlu, Mehmet Sucu ve Özgür Yılmaz’ın Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine adaylıktın çekilip çekilmeyecekleri ve tek listeyle seçime gitme konusunda nasıl bir anlaşma sağlayacakları CHP’li seçmenler tarafından merak konusu oldu.

 

Fotoğraf: Reuters

 

KILIÇDAROĞLU-UÇAR GÖRÜŞMESİNİN PERDE ARKASI
Olaymedya’da yer alan habere göre CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yla birlikte görüştü. Bu görüşmede Kılıçdaroğlu, Neşet Uçar’a “Tek Listeyle seçime gidilecek, arkadaşlara bunu iletin” dediği belirtilirken bunun üzerine CHP İl Başkanlığına aday olanların çekilip çekilmeyeceğine kendilerinin karar vereceği öğrenildi.
BAYRAM YILMAZKAYA’DA GAZİANTEP EKİBİNİN YANINDAYDI
CHP Milletvekili Bayram Yılmazkaya’nın eşlik ettiği ziyarette Kılıçdaroğlu’na 45 günlük Gaziantep raporu sunuldu, Haziran ayında yapılacak belediye başkanları çalıştayı değerlendirildi. Kılıçdaroğlu’nun il başkanlığı seçimi için tek liste sinyali verdiği görüşmede, “Seçime tek liste ile gidilsin.