‘Kılıçdaroğlu’na hakaret eden koltuk kapıyor’

‘Kılıçdaroğlu’na hakaret eden koltuk kapıyor’
23 Temmuz 2022 09:20

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine tweetler atan bir bürokratın kısa sürede yükseldiğini yazdı.

 

 

Öztürk, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Cumhur ittifakı’ndan söylenmedik söz kalmadı. Siyasetçiler, troller yetmiyormuş gibi, kamu görevlilerinden yükselmenin yolunun CHP Genel Başkanı’na hakaret etmekten geçtiğini bilen uyanıklar, sosyal medyada hakaretler yağdırıyor. Bırakın haklarında idari bir soruşturma açılmasını, hep yükseltildiklerine tanık oluyoruz. Bu durumu gören, bilen başka görevliler de yükselmenin yolunun CHP liderine hakaret etmekten geçtiğini görünce, memur olduklarını unutup hakaret yağdırıyor” dedi.
Öztürk, Trabzon AKP milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun, Ortahisar Belediyesi özel kalem müdürlüğünde kısa süre çalıştıktan sonra, eşi ve İçişleri Bakanı’nın desteğiyle önce Trabzon il Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, ardından Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandığını yazdığını hatırlattı ve hakkında tazminat davası açıldığını ancak reddedildiğini belirtti.

 

 

Öztürk şu ifadeleri kullandı:

 

“Trabzon il Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu’nun, eşinin ve bakanın desteğiyle Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanmasından sonra bu görev uzun süre vekaletle yürütüldü. Sonunda Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne 1 Kasım 2015 seçimlerinde AKP’den Mersin milletvekili adayı olan Tamer Erdoğan atandı. Bu kişinin özelliği, bürokrat olmasına rağmen her fırsatta CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun aleyhine tweetler atması, aleyhine olanları paylaşması. Hakaret ederek koltuk kapmak da böyle oluyor. Dün de yine Trabzon’da bir okul müdürü Ekrem İmamoğlu’na hakaret etti. Yakında, ilçe milli eğitim müdürü olursa şaşırmam…”

 

 

Yazının tamamı için tıklayın.