Kılıçdaroğlu: “Twitter’de sadece yalanlar olsa Başbakan trending topics olur”

Kılıçdaroğlu: “Twitter’de sadece yalanlar olsa Başbakan trending topics olur”
6 Kasım 2013 11:04

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Twitter’da sadece yalanlar yazılsaydı eminim ki ‘Biz kimsenin yaşam tarzına müdahale etmiyoruz’ yalanı her gün trending topics olurdu” dedi.

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği “Biz kimsenin yaşam tarzına müdahale etmiyoruz” şeklindeki sözlerini sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden eleştirdi.

 

Başbakan Erdoğan son olarak öğrenci evlerine ilişkin dünkü açıklamalarında “Biz muhafazakar ve demokratik bir partiyiz. Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyeceğimizi söylediğimizi halde itamla karşılıyoruz. 11 yıldır Türkiye’yi yönetiyoruz. 11 yıllık iktidar döneminde AK Parti iktidarı kimin yaşam tarzına müdahale etti, kimin yaşam tarzına karıştı? Biz sorumluluk makamında, muhafazakar demokrat bir parti olarak herkesin çocukları bize emanettir. Biz kızların, erkeklerin devletin yurtlarında karışık kalmasına müsaade etmedik, etmiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Başbakan Erdoğan’a Twitter hesabından tek cümlelik yanıt veren Kılıçdaroğlu ise “Twitter’da sadece yalanlar yazılsaydı eminim ki ‘Biz kimsenin yaşam tarzına müdahale etmiyoruz’ yalanı her gün trending topics olurdu” ifadelerini takipçileriyle paylaştı.