Kılıçdaroğlu: Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız

Kılıçdaroğlu: Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız
31 Mart 2023 12:48

CHP lideri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na düzenlenen silahlı saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e destek mesajı paylaştı. Saldırıyı sert bir dille kınayan Kılıçdaroğlu, “Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız. Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını bekliyorum” dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na düzenlenen silahlı saldırının ardından Twitter’dan bir açıklama yaptı.

İYİ Parti lideri Akşener ile görüştünü bildiren Kılıçdaroğlu, saldırıyı sert bir dille kınadı ve saldırganların derhal yakalanmasını talep etti.

 

 

“GÜÇLÜ BİR LİDERDİR, ASENA’DIR”

 
Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Az önce Sayın Meral Akşener ile görüştüm. Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız. Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.