Kılıçdaroğlu: Mayısın 14’üne hazırlanın, yeni bir anlayışı egemen kılacağız

Kılıçdaroğlu: Mayısın 14’üne hazırlanın, yeni bir anlayışı egemen kılacağız
12 Mart 2023 10:53

Deprem felaketinden etkilenen yurttaşlara Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde seslenen CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, “Gerçekten de bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Mayısın 14’üne hazırlanın. İnşallah göreceksiniz, yeni bir anlayışı egemen kılacağız. Yani zihniyeti değiştireceğiz” dedi.

 

 

Fotoğraf: CHP Fotoğraf Servisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, kendisini karşılayan yurttaşlara seslendi.

 

 

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ YANINIZDA OLACAK”
“Acınızı biliyorum. Büyük acılar yaşadınız. Hepinize geçmiş olsun. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Şundan emin olun. Bu bölgenin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mansur Başkan, bütün ekibiyle yanınızda olacak. Diğer il ve ilçelerde de belediye başkanlarımız yanınızda olacak” dedi.

 

 

“MAYISIN 14’ÜNE HAZIRLANIN”
“Gerçekten de bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Bütün sorunlarını çözeceğiz” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, “El birliği ile çözeceğiz. Mayısın 14’üne hazırlanın. İnşallah göreceksiniz, yeni bir anlayışı egemen kılacağız. Yani zihniyeti değiştireceğiz” diye konuştu.

 

 

CHP lideri şöyle konuştu:

 

 

“Herkesi kucaklayacağız. Bu ülkede herkes huzur içinde yaşayacak. Bundan emin olmanızı isterim. Yeni bir anlayış, yeni bir zihniyet. Yeni bir kucaklaşma anlayışı… Hiç kimsenin ötekileştirilmediği; herkesin kendi evinde, sokağında, mahallesinde, ülkesinde huzur içinde yaşadığı güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz.”