Kılıçdaroğlu, ‘Kaçış planının anatomisini’ açıkladı!

Kılıçdaroğlu, ‘Kaçış planının anatomisini’ açıkladı!
24 Mayıs 2022 22:09

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, bir kez daha bürokratlara seslenerek, “Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim. Bunlar seni kendilerini kurtarma planlarının içine hiç dahil etmiyorlar” demişti. Kılıçdaroğlu ayrıca, “Akşam saat 22:00’de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim” diye konuşmuştu. CHP lideri sosyal medya hesabından beklenen açıklamayı yaptı.

 

 

Konuşması sırasında ‘suça bulaşmış’ bürokratlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim: Bunlar seni kendilerini kurtarma planlarının içine hiç dahil etmiyorlar. Toplu bir kaçış planı yürürlükte. Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Akşam 22:00’de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden beklenen açıklamayı yaptı. Kılıçdaroğlu #BizeKatılın etiketiyle yaptığı paylaşımında, “Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler!” ifadelerine yer verdi.