Kılıçdaroğlu geceyi bu çadırda geçirdi!

Kılıçdaroğlu geceyi bu çadırda geçirdi!
11 Mart 2023 06:51

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, depremde büyük hasar alan Kahramanmaraş’ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun geceyi de bir çadırda geçirdiği belirtildi.

 

 

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi ziyareti kapsamında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Malatya’ya geldi.

Depremin vurduğu ilçelerde incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu’nun daha sonra Kahramanmaraş’a geçti.

 

 

“YARALARI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

 

Nurhak ilçesinde depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada yaşanılan acıyı yüreklerinde hissettiklerini belirtti. “Yaraları sarmaya çalışıyoruz.” diyen Kılıçdaroğlu, CHP’li belediye başkanlarının vatandaşların emrinde olduğunu, acıyı dindirmek, sorunları çözmek için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Sakın umutsuz olmayın. Hep birlikte daha güzel günleri yakalamak için mücadele edeceğiz ve bu güzelliği yakalayacağız. Sorun çok, sorun büyük ama bu bizi umutsuzluğa asla sürüklememeli. Türkiye’nin bütün sorunlarını Allah nasip ederse kısa süre içerisinde çözeceğiz. Daha güzel bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.

ÇADIRDA KALDI

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun geceyi çadırda geçirdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun kalacağı çadırın görüntüsünü paylaşarak, “Saraydaki Cumhurbaşkanından deprem bölgesinde çadırda kalan Cumhurbaşkanı’na” ifadelerini kullandı.