Kılıçdaroğlu Erdoğan’ı böyle eleştirdi: Miting meydanlarında Berkin’i yuhalattın

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ı böyle eleştirdi: Miting meydanlarında Berkin’i yuhalattın
20 Mart 2014 17:53

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas’ta vatandaşlara seslendi.

 

 

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları:

 

Kılıçdaroğlu bu zat (Erdoğan) Sivas’a geliyor. ‘İstanbul’da şunu yaptık, bunu yaptık’ diyor. Ya kardeşim sen bırak İstanbul’u Sivas’a ne yaptın onu anlat.

 

 

Siyasette siyasetçi zenginleşiyorsa, halk fakirleşir.

 

Vatandaşların ‘Hırsız Tayyip‘ sloganı atması üzerine Kılıçdaroğlu, ‘Siz böyle slogan atarsanız gider patentini alır’ dedi.

 

Allah aşkına 15 yaşında bir çocuk (Berkin Elvan) miting meydanlarında yuhalatılır mı? Hakkın rahmetine kavuşmuş bir çocuk.

 

 


CHP lideri Kılıçdaroğlu, mazotun 5 lira olduğunun altını çizerek, “Gürcistan’da 2 lira” bizde niye olmasın vurgusu yaptı.

 

“SİVAS İÇİN NE YAPTIN”

 

“Ben bunların bütün kirliliklerini açıklayacağım. Ben meydanları geze geze tüm kirliliklerini anlatacağım. Geliyor buraya Sivas’a. İstanbul’da bunu yaptık, şunu yaptık diyor Peki Sivas için ne yaptın?

 

“GÜRCİSTAN’DA MAZOT 2 LİRA”

 

Siyasetçi zenginleşiyorsa, halk fakirleşiyor demektir. Bunların geldiği nokta bu, yaptıkları bu. Mazotu size 5 lira veriyorlar dimi? Gürcistan var yanınızda.. Orada 2 lira burada 5 lira? Şu soruyu sor kardeşim.. Kendisi, oğlu, bakanları, aile boyu parayı götürürlerse, faturası size çıkar.”

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu Sivasda konuştu www.halkinhabercisi.com