Kılıçdaroğlu, 99 gençle Anıtkabir’e çıktı!

Kılıçdaroğlu, 99 gençle Anıtkabir’e çıktı!
9 Eylül 2022 11:48

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve CHP Gençlik Kollarına üye olan 99 genç CHP’nin 99’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret etti.

 

 

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, ilk olarak Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu.

 

Kemal Kılıçdaroğlu Anıtkabir Özel Defterine ise şu ifadeleri kaydetti:

 

“Tam 99 yıl önce savaş meydanlarında kurduğun Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü temsilcileri olarak huzurundayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti ile Kuva-yi Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 99 yıldır yüreğimizde taşıyoruz.

Aynı azim ve kararlılıkla, milletimizin huzur ve refahı için mücadele ediyoruz. Sayın Genel Başkanım, Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak, güzel Cumhuriyetimizi korumak, yüceltmek ve nihayetinde demokrasi ile taçlandırmak için, gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Huzurunda milletimize söz veriyorum: partimizin ve Cumhuriyet’imizin 100. yılında ebedi istirahatgahını, Türkiye’yi yöneten iktidar partisi olarak ziyaret edeceğiz. Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız, şartsız milletin olana dek sürecektir. Bu düşüncelerle aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyor, silah arkadaşlarını, hayatını yitirmiş tüm CHP’lileri ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”