Kavga ettiği kişiyi bulamayınca arkadaşını vurdu

Kavga ettiği kişiyi bulamayınca arkadaşını vurdu
30 Ağustos 2013 10:15

Konya’da daha önce kavga ettiği kişiyle görüşmek için bir kahveye gelen Yılmaz B., aradığı kişiyi bulamayınca, onun arkadaşı 32 yaşındaki Hasan Kaynak’a kurşun yağdırdı.

 

Vücuduna 6 merminin saplanması sonucu ağır yaralanan Kaynak, hastaneye kaldırılırken, saldırgan da kaçtı. Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

 

Olay, dün saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi’nde bir kahvenin önünde meydana geldi. Yaklaşık 1 ay önce bilinmeyen bir nedenle kavga ettiği Hasan adındaki kişiyle görüşmek için kahveye gelen Yılmaz B., aradığı kişiyi bulamayınca kavga anında yanlarında bulunan Hasan Kaynak ile konuşmaya başladı. Yılmaz B., bir süre konuştuktan sonra belinden çıkarttığı tabancayla Kaynak’ın üzerine 8 el ateş etti. Vücuduna 6 merminin saplanması sonucu ağır yaralanan Kaynak yere yığılırken, saldırgan da kendisini bekleyen arkadaşının motosikletine binip kaçtı.

 

Ağır yaralanan Hasan Kaynak, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kaynak’ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Polis, kaçan Yılmaz B.’nin yakalanması için çalışma başlattı.