Karın Bölgesinde Eşsiz Görünüm Sağlama

Karın Bölgesinde Eşsiz Görünüm Sağlama
29 Temmuz 2021 13:02

Düzgün vücut hatlarına sahip olmak çoğu kadının ortak istekleri arasında yer alınca karın germe ameliyatı ortaya çıkmıştır. Yaşam içinde ortaya çıkan birçok faktör karın bölgesinde istenmeyen bir görünümün meydana gelmesine yol açar. Hızlı kilo alıp verme, yanlış beslenme, yaşlanma sonrası ortaya çıkan sarkma ve doğum sonrası oluşan vücut deformasyonları ve sarkıkları karın germe ameliyatı ihtiyacını artırır.

 

 

Çoğu kadın bu görseli daha estetik bir düzeye sokma adına spor yapsa da bu süreç çok uzun bir süreci oluşturur. Bu nedenle karın germe uygulaması, sağlıklı bir görünüme ve estetiğe kavuşmada en hızlı yöntem olarak karın germe ameliyatı bilinir.

 

Karın Germe Ameliyatı

 

Karım germe ameliyatı, çoğu kişinin sağlık açısından ihtiyacı olan bir ameliyatı ortaya çıkarıyor. Karın kısmındaki sarkık görüntüden kurtulmak ve ilerleyen yaşlarında rahat etmek isteyen kişiler karın germe ameliyatı ile oldukça rahat olurken aynı zamanda da doğal vücut hatlarına da sahip olacaktır.

 

Bu operasyon kolay bir operasyondur ve sonrasında kalıcı bir rahatlama sağlar. Karın germe ameliyatı fiyatları yapılan işleme göre değişim gösterirken, her hastanın farklı bir sağlık öyküsü bulunur. Bu nedenle karın germe ve sıkılaştırma operasyonu yapılırken bu anlamda analizler yapılır.

 

Karın Germe Ameliyatı Niçin Yapılır?

 

Karın germe ameliyatı karın bölgesinde oluşan sarkık ve dağınık görünümü yok etmek için yapılan bir operasyondur. Sağlıklı görünmek ve vücut ölçülerinin uyumlu olmasını isteyen kişiler bu operasyon ile bu isteklerini gerçekleştirebilir. Bölgesel olarak zayıflamak isteyenlerin en çok tercih ettiği bu işlem ağrısız ve acısız olarak yapılan bir işlemle tamamlanır. Böylelikle karındaki ödemli ve sarkık görünümü kısa süre içinde yok etmek mümkün olacaktır.

 

Estetik ve fit görünüm sağlamak için yapılan karın germe operasyonu, aynı zamanda sağlıklı bir görsele sahip olmak için de uygulanan bir yöntemdir. Estetik duruşlu bir vücuda sahip olmak isteyenler için en özel uygulama şekli karın germe ameliyatıdır.

 

Karın Germe Ameliyatı Çeşitleri Nelerdir?

 

Ülkemizde karın germe ameliyatı sorunsuz ve eşsiz sağlık teknolojisi kullanılarak yapılıyor. Karın germe ameliyatı ülkemizde mini ve tam karın germe ameliyatı olarak uygulanıyor. Mini karın germe işleminde göbek deliğindeki sarkmalar ortadan kaldırılırken, tam karın germe uygulamasında ise göbek deliğinin tüm çevresine karın germe işlemi uygulanıyor.

 

Mini karın germe işlemi karnının alt kısmında fazla yağ bulunmayan kişilere uygulanırken tam karın germe işlemi ise tüm çatlak, sarkma ve yağ doku fazlalıkları için uygulanan bir operasyondur.

 

Karın Germe Ameliyatı Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Karın germe operasyonu sonrasında hasta bir ya da iki saat içerisinde kendine gelir ve bir sonraki gün hastaneden taburcu edilir. Bu operasyon riskli bir operasyon değildir ancak germe işleminin sıkı olması için 6 hafta süresince korse giyilir. Hastanın operasyon sonrasında karnını zorlayacak hareketlerden uzak durması önem taşır.

 

Ameliyattan 4 gün sonra hastanın banyo yapmasında herhangi bir sorun olmayacaktır. Karın germe operasyonunda işlem dikişli bir işlem olduğundan, dikişlerin on gün sonra alınması uygundur. Karın germe ameliyatı sonrasında karın bölgesinde bulunan şişlik ve ödemli görünüm yok edilecek ve daha güzel vücut hatları ortaya çıkacaktır.

 

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

 

Karın germe ameliyatı olmak isteyenlerin en çok merak ettikleri konulardan biri karın germe ameliyatı fiyatları olmaktadır. Fiyatlar belirlenirken birçok faktör etkili olur. Hastanın tıbbi geçmişi ve karın germe ameliyatı için uygulanan yöntemler fiyat değişimini ortaya çıkarır.

 

İşlemin yapıldığı hastane, hastanın kullandığı ilaçlar gibi faktörlere göre değişim gösterir. Karın germe ameliyatı fiyatları profesyonel olarak bu uygulamayı sunan merkezlerden edinilebilecektir.

 

https://www.privacyestetik.com/karin-germe-ameliyati/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.