Kargo Eşofman

Kargo Eşofman
6 Aralık 2021 12:29

Kargo eşofman ya da pantolon şekil olarak ilk 1930’lu yıllarda İngiliz askerlerinin cephelerinde daha  rahat hareket etmeleri üzerine tasarlanmıştır. Günümüzde ise bu eşofmanlar gittikçe modernleşmiştir. Bu eşofmanların üst kısmı bol alta inildikçe darlaşan bir modeli vardır, sağında ve solunda diz hizalarında cepler bulunur ve her bedene uygun olarak tasarlanmıştır.

 

 

Kumaş olarak da daha çok pamuklu ve esneyebilen elastan kumaşlar kullanılmıştır. Böylelikle yaz aylarında da kış aylarında da mevsim geçişlerinde de kolaylıkla giyilebilir. Günümüzde artık erkekler kadar kadınlar da kargo eşofmanları rahatlıklarından ve şıklıklarından ötürü giyiyorlar. Üzerine bir gömlek veya bir tişörtle kolayca kombinlenebilen kargo eşofmanlar günlük hayatta oldukça kolaylık sağlıyor.

Kargo eşofmanlarda bedeninize uygun olanı tercih etmelisiniz, diğer eşofmanlar aksine kargo eşofmanlar, bol alındığı taktirde kötü bir görüntüye sebep olabilirler. Kargo eşofman modellerini günlük hayatta sokakta veya spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz, uygun parçalarla birleştirildiğinde gayet şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Yine mevsimine göre ceketler, tişörtler, gömlekler, ya da sweatlerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. İncelemek için: https://www.kirmizionline.com/kargo-esofman.