Karamollaoğlu: Erdoğan siyasi yasaklıyken ABD’ye gitti; siyonist lobisinin madalyasını giydi

Karamollaoğlu: Erdoğan siyasi yasaklıyken ABD’ye gitti; siyonist lobisinin madalyasını giydi
20 Nisan 2023 07:09

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yasaklı yıllarında ABD’den destek aldığını belirtti.

 
Ankara Masası Youtube kanalında Gürkan Zengin’in konuğu olan Karamollaoğlu, Erdoğan’ın Milli Görüş gömleğini çıkardığını belirterek şunları söyledi:

“Sayın Erdoğan 2000’li yılların başında daha siyasi yasaklıyken Amerika Birleşik Devletleri’nden destek aldı. Siyasi yasaklı bir kişi olarak Beyaz Saray’a gitti, bir fotoğraf yayımlandı oradan; biz bunlarla beraberiz diye…

Onun arkasından da kendisine Amerika’da Yahudi lobisi, Siyonist lobisi tarafından cesaret madalyası verildi.

Amerika’da icazet aldı. İcazet almak ne demek? Öyle şey olur mu? Türkiye’de cumhurbaşkanı olmak, başbakan olabilmek için. Onun güdümüne girmek manasına gelir. Buna müspet yaklaşamam. Ben bunu ciddi bir eksiklik olarak görüyorum ve kendisi Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanlığını üstlendi.

Oradaki Siyonist lobisinin kendisine verdiği madalyayı giydi. Milli Görüş gömleğini çıkardım dedi, onlar hemen bir gün gömlek giydirdiler. O ne demektir? O ideallere hizmet edeceğim demektir. O ideallere bağlı olarak çalışacağım demek.”