Kaftancıoğlu’ndan kendisini hedef alan Soylu’ya yanıt: Gerçekler canını mı acıttı?

Kaftancıoğlu’ndan kendisini hedef alan Soylu’ya yanıt: Gerçekler canını mı acıttı?
27 Mayıs 2023 17:25

Kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıt veren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Ben değil Türk Polisine sana bile hakaret etmiyorum bitanesi.. Ne oldu gerçekler canını mi acıttı? Fotokopi 142 ile oy kullanmak isteyenler bende var, sende yok mu yoksa?” dedi.

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıt verdi.

 

 

“NE OLDU GERÇEKLER CANINI MI ACITTI?”

 
Kaftancıoğlu, sandık başkanları, görevliler ve müşahitlere yönelik uyarısının ardından kendisine yönelik “Seçimin güvenliğini sağlayan Polisimizin yüzüne tükürülmesini söylüyor” iddiasında bulunan Soylu’ya yönelik şunları söyledi:

“Diyosuuun :) Anadolu’da ‘lafı başından değil ……. anlamak’ diye bir ifade vardır. Ben değil Türk Polisine sana bile hakaret etmiyorum bitanesi.. Ne oldu gerçekler canını mi acıttı? Fotokopi 142 ile oy kullanmak isteyenler bende var, sende yok mu yoksa? 4 terör örgütüyle ortaksam!! ve sen bu ülkenin içişleri bakanıysan benden çok senin sorunun! Vay geldi memleketin haline… Ha bu arada mükerrer oy kullanmaya kalkan babam olsa yüzüne tükürürüm o ayrı. Mükerrer oyun 3-5 yıl arası cezası olduğu da unutulmasın.”