Kadın Oduncu Gömleği Tarzı

Kadın Oduncu Gömleği Tarzı
11 Ekim 2021 14:08

90’ların moda dünyasına damgasını vuran kadın oduncu gömlek, etkisini 2000’li yıllara da hız kesmeden devam ettirdi! Kolay giyilebilen ve çabuk giyilebilen yırtmaçlı gömlek her kadının gardırobunda olmazsa olmazlardan kadın oduncu gömlek modellerini bulmak mümkündür.

 

Kışın kalın ilkbaharda hem de yaz aylarında iyi bir kumaşla; Özetle her mevsim giyilebilecek kadın yırtmaçlı gömlek modelleri ile günümüzün ne giyeceğini bilememe sorununa anında çözüm bulabilirsiniz… Farklı markalarda satış yapmak herkesi memnun edebilir.

Sokak modasının her anında kullanışlı olabilen yırtmaçlı gömlek kot pantolon, tayt, tulum, etek ve hatta elbise gibi birçok farklı kıyafetle kombinlenebilir.

Her yaştan modacıya hitap eden Lumberjack gömleği, rahat dekolte kesimi sayesinde t-shirt, transparan bluz ve atletlerin üzerine giyilebilir. Sadece oduncu gömleği ile uyumlu kıyafetler sipariş edilebilir. 1990’larda bir zamanlar günlük kullanıma hâkim olan  Lumberjack gömlekleri, bugün bile birçok kişinin favorisi olmaya devam ediyor.

Kadın Oduncu Gömleği Nasıl Kombinlenir?

Ekose gömlek olarak da bilinen oduncu gömleği nasıl eşleştirirsiniz? Hangi pantolon giyilir, yazın kullanılabilir mi? Şortlar, etekler, taytlar hatta etekler ve taytlar ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz oduncu gömlek fikirleri: Çoğu zaman kot pantolon ve hiç fark etmez rahat bir tişört. Günün.

Tayt Oduncu Gömlek ve Oversize Gömlek 

Siyah bir t-shirt ve siyah ve kırmızı oduncu gömleği siyah tayt ile kombinleyerek, büyük konser kıyafetleri, canlı müzik gecesi, doğum günü kombinleri gibi farklı temalar için şık ve sportif seçimler yaratabilirsiniz.

Oduncu Gömlek ve  Şort, T-shirt 

Kot veya kumaş şortları bir atletle istediğiniz gömlek veya tişörtle kombinleyebilirsiniz.

Tulum ve Oduncu Gömlek

90’lar modasının izi devam ediyor! Mevsime göre kalın veya ince kumaştan bir gömlek, tulumun altına giyebilirsiniz. Kareli bir gömleğin şort, tulum veya günlük pantolon ve tulumlarla kombinasyonu orijinal bir seçimdir. Siz de  https://www.suestoreonline.com/kadin-oduncu-gomlek sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.