Kadın & Erkek Atkı Çeşitleri

Kadın & Erkek Atkı Çeşitleri
30 Ocak 2018 10:20

Kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biri de atkıdır.

 

 

Boynumuza doladığımız atkı soğuk havanın boynumuzdan içeri girmesini önler. Kışın en sık rastlanan öksürük ve boğaz ağrıları gibi sorunlardan korunmanın yolu atkı takmaktır. Ancak esas işlevi soğuktan korumak olsa da atkılar kişiye şık bir görünüş de kazandırır. Bu nedenle atkı alırken renk ve desen seçimini kıyafetlerimizle uyumlu olacak şekilde yaparız. Giyim tarzımıza uygun atkı modellerini tercih ederiz. Atkı hem kadınların hem de erkeklerin kullandığı bir aksesuardır. Giyim modasına paralel olarak atkı modası da sık sık değişir. Ama hem sağlık açısından hem de görsellik açısından esas olan malzeme kalitesidir. Yumuşak dokulu kaliteli atkılar kullanım rahatlığı da sağlamaktadır.

 

Kadın ve erkek atkıları hem ebatlarıyla hem de renk ve desenleriyle birbirinden ayrılır. Erkek atkılarda daha koyu ve ağır renk tonları, kare ve çizgili desenler ağırlıklı olarak tercih edilirken, kadın atkılarda canlı renkler, renklerin her tonu, işlemeler, motifler kullanılır. Bir atkı takarak giyim tarzına bambaşka bir görünüm kazandırılabilir. Kış mevsiminin bir ürünü olduğu için atkılar yün, polar, triko, pamuklu gibi malzemelerden yapılmaktadır. Mağazaların erkek reyonlarında birbirinden şık, farklı renk ve desenlere sahip erkek atkı çeşitlerini bulabilirsiniz. Her erkeğin dolabında kıyafetlerini tamamlayacak birkaç atkı bulunmalıdır. Ancak atkı alırken kalitesin ve işçiliğine önem verirseniz uzun yıllar deforme olmadan kullanabilirsiniz. Erkeklerin en çok kullandığı atkı modelleri arasında taraftar atkıları önemli bir yere sahiptir. Gerek maçlarda gerekse günlük spor kıyafetlerle taraftar atkıları erkeklerin vazgeçilmezleri arasındadır.

 

Kadınlar çok çeşitli atkı bağlama yöntemi deneyerek yepyeni tarzlar yaratabiliyor. Özellikle giysileriyle uyumlu renk ve modellerle şık bir görünüm kazanıyor. Kadın giyim mağazalarında rengârenk, desenli, iki renkli, motifli, ekoseli, çizgili ve işlemeli kadın atkı çeşitleri bulunuyor. Atkı fiyatları ise kumaş cinsine, kalitesine, işçiliğine ve markasına göre değişiyor. Ama hem şık hem de kaliteli olsun istiyorsanız biraz daha yüksek fiyatları göze almalısınız. Firmamızın atkı modelleri kaliteleri yanında uygun fiyatlarıyla da herkesin beğenisini kazanmaktadır. Kış aylarında üşümemek ve sağlığınızı korumak için, aynı zamanda şık bir görünüm için dolabınızda birkaç atkıya mutlaka yer vermelisiniz.