Jakuziye giren AKP’li yöneticiden skandal sözler: Ulan fakirler beni rahatsız etmeyin

Jakuziye giren AKP’li yöneticiden skandal sözler: Ulan fakirler beni rahatsız etmeyin
12 Temmuz 2020 11:45

Şanlıurfa AKP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç girdiği jakuzide keyif yaparken, yoksullarla alay etti ve “Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif edeceğim de” dedi. Çirkin görüntüler sosyal medyaya düştü ve çok sayıda tepki geldi. “Sen o fakirler sayesinde o koltukta oturuyorsun” şeklinde yorumlar yapıldı. Saraç, skandal videoyla ilgili olarak “Arkadaş grubuna attığım bir görüntüydü. Oradan yaymışlar. Esprili bir şeydi. Allah’ın dediği olur” demekle yetindi.

 

 

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre Şanlıurfa AKP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç’tan skandal görüntüler. AKP’li Saraç, girdiği jakuzide keyif yaparken, yoksullarla alay etti ve “Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin” dedi.

Mehmet Salih Saraç, skandal videoyla ilgili olarak SÖZCÜ’ye konuştu. Saraç, “Arkadaş grubuna attığım bir görüntüydü. Oradan yaymışlar. Esprili bir şeydi. Allah’ın dediği olur” dedi. Video görüntüsü sosyal medyada hızla yayıldı, binlerce tepki geldi. İşte onlardan bazıları:

 

DÜN LEĞENDE YIKANAN…

 

* Sen o fakirler sayesinde o koltukta oturuyorsun.

* Allah cezanı versin senin. Dua et size oy verenler uyanmasın.

* 20 yıl sonra AKP neydi deyince bunlar gelecek akla. Diyarbakır Belediyesi’ndeki lüks banyo, saraylar, makam arabaları. Yoksullukla boğuşan bir halk ve sızlanmayın diyen yiyiciler.

* Lan fakirlere söyleyin, AKP anca sefa sürer vatandaş fakirdir demek mi istemiş kendileri burada. Biz yapsak hemen içeri atılır mıyız?

* Beyin göçü denen şey bu olsa gerek.

* Daha düne kadar leğende yıkananlar haline bak sen, görgüsüzler.