İzmir İmplant

İzmir İmplant
23 Mart 2022 20:32

Diş kayıpları her yaşta görülebilir. Süt dişleri yerine çıkan dişlerin kayıpları yaşandığında yeniden yenisi gelmez. Bu durum da ne yazık ki diş kaybını meydana getirir. Bir dişin kaybını yaşanması, diğer dişlerin çene içerisinde genişleyerek o boşluğu kapatmasını sağlar. Ancak bu da dişte aralıklara neden olabilir. Özellikle yirmilik dişleri alınmış ve ilerleyecek diş yapısı bulunmayan kişilerde kayıp yaşanan dişin boşluğu ne yazık ki kalır. Bu durumda oraya protez diş yapılması gerekir. Buna implant adı verilir. İmplant var olan diş boşluğunun yerine yeni protez diş yapılmasını sağlamaktır.

 

Diş kökü olmadığı için vida ile çene kemiğine sabitlenerek yapılan bir uygulamadır. Bu nedenle bu alana çene cerrahisi bakmaktadır. İzmir implant, diş implantları, diş travmalarında, çene travmalarında tedavi amacı ile ilgilenmektedir. Diş kayıplarında protez dişin, titanyum vidalar kullanılarak çene kemiğine sabitlenmesi sağlanır. Burada mevcut diş çıkmaz ya da düşmez. Kaplama ile tek farkı, diş kökünün bulunmamasıdır. Diş kökü sağlam olan hastalara nasıl ki o diş kökünün üzerine kaplama yapılıyor ise, implant da bunun gibidir. Diş kökü olmayan hastalara titanyum vida kullanarak diş kökü yapılması ve üzerine protez dişin yerleştirilmesi unsurudur. Kaplamalar bir süre sonra eskiyebilir, düşebilir, çıkabilir, kırılabilir ancak implant ile böyle bir durum söz konusu değildir.

İmplant İzmir

Resim2

 

İmplant İzmir ile birlikte sizler de implant tedavisi olabilirsiniz. Bu bir anda meydana gelecek bir tedavi değildir. Uzun bir süreci kapsamaktadır. Bu nedenle muayene olmak, buna uygun diş protezi hazırlamak, çene kemiğini titanyum vidaya alıştırmak ve kademe kademe ilerletmek gerekir. Her biri ayrı bir aşamadır. Ortalama altı ay gibi bir süre içerisinde meydana gelecek uzun bir süreçtir. Buna uygun sizler de implant tedavinize başlamak için bir adım atabilirsiniz. İmplant İzmir ile sizler de DentAgora ayrıcalığında implant yaptırabilirsiniz. Burada anlaşmaları kurumları görebilirisiniz. Online olarak ya da iletişim numarası üzerinden muayene için randevu alabilirsiniz. Her şey müşteri memnuniyeti için kolay ve hızlı bir şekilde sağlanmaktadır. Bu nedenle implant konusunda ihtiyacınız bulunuyor ise DentAgora tedavi yöntemleri ve hizmetleri sizleri beklemektedir. İmplant hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için https://dentagora.com.tr/implantoloji/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.