İyi Parti’ye atanan FETÖ imamından sonra şimdi de Akşener’e CIA kontrolörü

İyi Parti’ye atanan FETÖ imamından sonra şimdi de Akşener’e CIA kontrolörü
3 Kasım 2017 13:54

Artık mızrak çuvala sığmıyor, Meral Akşener’in İyi Partisi’nin(İP) küresel güçlerin kurdurduğu ve bundan sonra da yönlendireceği, propagandasını yapacağı, Türkiye aleyhine zararlı olacak, son yıkımı sağlayacak bir siyasal proje olduğu açıkça ortaya çıkmıştır.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Bundan bir önceki makalemde- bu sitEnin arşivinden okuyabilirsiniz-İP’e ABD’den silikon vadisinden Google çalışanı ve alanında çok iyi yetişmiş Taylan Yıldız adında birinin oradaki çok karlı, parlak işini bırakarak Türkiye’ye İP için geldiğini ve siyasal alanda çalışacağını söylemişti.

 

 

Hatta Taylan Yıldız kendisiyle yapılan bir röportajda ”Kendisinin Meral Akşener’i aradığını, o kabul edince annesine koşar gibi Meral Ablası’na koşup geldiğini” açıklamıştı.

 

 

Şimdi bakın bu ifadelerin sözcük yapılarını incelediğimiz ve satır aralarını okuduğumuz zaman tamamen fetöcülerin kullandığı jargonlar olduğu çok açıktır.

 

 

Zira abla ve abi fetöcü kültürünün en bilinen ve asla vazgeçmedikleri şifrelerdir.”Meral Abla’ya Anneme koşar gibi koşarak geldim” tümcesini ancak Fethullah Gülen kullanabilir-konuşma kodlarını çok iyi biliyoruz-ve Taylan Yıldız’ı İP’e imam olarak göravlendirirken bu benzetmeyi yaptığı yüksek olasılıktır.

 

 

İP’liler de (İyi Parti) Taylan Yıldız adlı fetöcü parti imamını kamufle etme adına eski ANAP’lı Adnan Kahveci’ye benzetmişlerdir ki, o da yüksek teknolojiyi kullanan plan ve proje sahibi zeki bir adamdı.

 

 

Bu benzetiş fetö imamının üstünü asla örtemez çünkü bir defa aradan geçen uzun yıllar içinde üniversitelerimizden yüksek teknolojiyi çok iyi kullanan binlrce genç yetişti ki Taylan Yıldız’da Boğaziçi Üniversitesi mezunudur ama zeki insan avcısı fetöcüler ona zamanında kanca atarak ağlarına almış ABD’ye götürmüşler ve Google’nin Türkiye masasının bunların elinde olduğu için çalıştırmaya başlamışlardır.Şimdi de kutsal bir görev için İP imamı olarak Türkiye’ye gönderilmiştir.

 

 

Türk kamuoyu yakından çok iyi öğrenmiştir ki, uzun yıllardır fetöcü çetenin imam(önder) atamadığı hiçbir kurum kalmamıştır.

 

 

Fethullah Gülen ABD CIA’nın elinde bir tutsaktır ve her şeyi buranın talimatıyla yapmaktadır.

 

 

Kurumlara ve partilere atadığı imamlar da CIA kontrolündedir ki, böyle olmadığı taktirde Fethullah’ın ABD.’de yaşatılması olanak dışıdır.

 

 

Çok sistemli çalışan CIA’nın kurdurduğu NED(National Endowment for Demokracy) adlı kuruluşun İP’e görevlendirdiği yeni kontrolör ortaya çıktı ki bu görevlendirme ile birlikte İP’in küresel güçlerin bir projesi olduğu meydana çıkmıştı.

 

 

Bakın nasıl?

 

 

Turuncu devrimlerin finansorü kurucularından birinin (Bugün bizim yaptıklarımızı CIA yıllar önce yapıyordu) dediği NATİONAL ENDOWMENT FOR DEMOCRACİ(NED) adlı kuruluşun desteklediği Türkiye yapımı DENGE VE DENETLME AĞI’nın temsilcisi Selda Tandoğan Demirel Meral AKŞENER’e başdanışman oldu.

 

 

Tüm dünyada ”NEO-CON” kimliği ile tanınan ve 1983’te kurulan NED adlı kuruluş eski CIA ajanlarının çalıştığı ve özellikle rtadoğu’ya Amerikan emperyalizminin çıkarları doğrultusunda şekil veren politikaların yaygınlaşmasını sağlamasıyla biliniyor.

 

 

NED Türkiye ve benzeri ülkelerdeki STK’lara finans desteği vererek onlardan yukarıda açıkladığımız alanlarda görev almasını dikte ediyor.

 

 

NED’in desteklediği kuruluşlardan biri de DENGE VE DENETLEME AĞI’nın temsilcilerinden olan Selda Tandoğan Demirel İP (İyi Parti) Genel Başkan’ı Meral Akşener’e başdanışman olması çok dikkat çekicidir ve malum siyasal proje çerçevesinde bunun ilgili kuruluşlarca bir direktif sonucu yapıldığından hiç kuşku duymuyorum.

 

 

2012’de NED’in destek verdiği kuruluşlar arasında, TSK’ya kumpasın başpropagandacısı CIA-FETÖ ortak yapımı Taraf gazetesinin de yer aldığı NED, DENGE VE DENETLEME AĞI’na 700.000 Dolar finans sağlamıştı.

 

 

İşte bu ağın etkili adlarından Selda Tandoğan Demirel’in Meral Akşener’e başdanışman olarak atanması İP’i(İyi Parti) ve başrol oyuncularını deşifre eden en açık fotoğraftır.

 

 

Hiçbir siyasal deneyimi olmayan, teorik olarak siyaset’in ”S” harfinden bile anlamayan Adıyamanlı eczacı birinin bir parti genel başkanına başdanışman olması Türk milletinin zekasına yutturulacak bir algı olamaz.

 

 

Ki, Selda Tandoğan Demirel bunu ‘’Sayın Genel Başkanım şahsıma tevdi ettiği, büyük onur duyduğum genel başkan başdanışmanlığı görevi için taktirlerine şükranlarımı sunuyorum’ diyerek siyasal bilgiden yoksun birinin atanmasıyla Meral Akşener’in bir direktif sonucu bunu yaptığı ve kontrol altına alındığı çok açıktır.

 

 

Yemezler hanımefendiler, beyefendiler yemezler!

 

 

Şimdi bu noktada AKP’nin küresel güçler tarafından kuruluşunu anımsatmamız gerekiyor.

 

 

AKP’de küresel güçlerin kurdurduğu ve ılımlı İslam kamuflajıyla ABD kuruluşlarınca desteklendiği ve bugüne kadar üst akıl aolarak propaganda ve kitlesel beyin yıkama desteği verildiği bilinen bir gerçektir, öyle ki CIA’nın yetişmiş elemanları bunu sürekli yaparak on beş senedir RTE’yi emperyalist çıkarları doğrultusunda iktidarda tuttukları, onun da Türk milletinin boynunda boza pişirdiği yaşanarak biliniyor.Ama şöyle bir durum ortaya çıktı ki, İslami değerler için geldikleri algısını yaratan AKP Türkiye’yi malum bölücü ve hortumlayıcı arsızlıklara sürükleyince emin olun insanımızın büyük çoğunluğu İslam’dan soğumuş, deist(sadece yüce bir Tanrı’ya inanan) bir inanç ve düşünce yapısına geçmiştir.

 

 

Uzun yıllardır İslami değerlerle RTE ve AKP üzerinden Türkiye’yi sömüren ABD emperyalizmi bu gerçeği gözlemlerle öğrenince şimdi de ılımlı Türkçülük üzerinden küresel soyguna karar vermiştir ve bunu İP kanalıyla yapma peşindedir.Meral Akşener’in Bitlis Ahlat’ta ev kiralamasının nedeni de Türklük algısını yaymak içindir ve her siyasal eylemleri üst akıl küresel propaganda yapımıdır.

 

 

Neden Ahlat?

 

 

Ahlat ta Alparslan’ın Anadolu’ya giriş kapısı olan Malazgirt zaferinden 150 yıl önce buraya yerleşip yaşamışlardır.İşte bu tarihsel gerçekten bir algı yaratıp, emperyalist emelleri için kitle psikolojisine dayalı bilgiden yararlanmak istiyorlar.

 

 

Bilinen bir gerçektir, ABD bir ulusu onların milli ve kutsal değerlerini kullanarak perişan eder.

 

 

AKP ve RTE’den soğuyup İslami değerleri bırakıp Türk milletinin Türklüğe yöneldiğini saptayan ABD ve onun CIA’sı şimdi Türklük üzerinden yeni siyasal projeyi kullanarak emperyalist soygun ve son Türk devletini parçalama peşinde.

 

 

Herkesin bu gerçekler ışığında küresel siyasal oluşuma dur demesi ve çok uyanık olması gerekir.

 

 

Bu bağlamda CHP’nin İP(İyi Parti) ile seçim işbirliğine yeşil ışık yakması zavallı bir acziyetin ifadesinden başka bir şey değildir ve böyle bir seçim ittifakı ile CHP hep kaybedecektir.

 

 

Böyle bir seçim ittifakını destekleyen bir kısım bilgi yoksulluğu ifadeler de ayrı bir zavallılıktır.

 

 

CHP desteklese bile İP’den(İyi Parti) aday olması düşünülen Mansur Yavaş kesinlikle kaybeder ve anlaşma gereği diğer kentlerde de hiçbir CHP seçmeni İP’e oy vermez.

 

 

Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın’ın makul adımlar atmaları için makul olmaları gerekir.

 

 

Sizce makullar mı?

 

 

Küresel güçlerin siyasal projeleri AKP ve İP’ten kurtulmamız için CHP ve MHP’nin başlarındaki toplumun nefret ve tepkilerini kazanmış Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’nin partilerinin başlarından uzaklaştırılmaları gerekmektedir.

 

 

Küresel projeye aman dikkat!

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!