İşte aradığınız cam plaketler!

İşte aradığınız cam plaketler!
6 Aralık 2022 18:34

İsteğinize göre oyulmuş cam plaketlerimiz, en sevdiğiniz fotoğrafı sergilemenin gerçekten eşsiz bir yoludur. Yüksek kaliteli optik camdan yapılmış ve ince gravürlü her plaket, açıldıktan sonra sergilenmeye uygun bir hediye kutusunda ayrı ayrı paketlenmiştir.

 

Cam, metal ve diğer yüzeyler için bir plaket kazıyın. Lazer işaretleyicimiz, kazınan malzeme ile çevresindeki arka plan arasında yeterli kontrast olduğu sürece hemen hemen her şeyi kazıyabilir.

İster masanızı kişiselleştirmek ister düğününüze özel bir dokunuş katmak isteyin, Cam Plaket harika bir aksesuardır. Üç asma seçeneği ile birlikte gelir: Kurdele, Gümüş Asma Teli ve Komut Şeridi Asma.

Bu plaket bir duyguyu ifade etmektedir.

Şirket logonuz birçok müşterinin gördüğü ilk şeydir, bu nedenle bu cam plaketlerle iyi göründüğünden emin olun. Bu plaketin cilalı yüzeyi her masaya harika bir katkı sağlayacaktır.

Düğünler, doğum günleri, yıldönümleri veya herhangi bir durum için kişisel mesajlarınızla kazınmış benzersiz ahşap ve cam plaketler. Sevdikleriniz için mükemmel plaketi bulmak için çeşitli şekil ve stiller arasından seçim yapın. Bu kişiselleştirilmiş plaketlerin yıllarca el üstünde tutulacağından emin olabilirsiniz.

Fotoğrafınıza mini bir cam plaketle özel bir dokunuş yapın! Bu, ebeveynler, büyükanne ve büyükbabalar ve gülmeyi seven herkes için mükemmel bir hediye.

Akdeniz Reklam Online mağaza, özel sanat eserleri, düğün hediyeleri ve daha fazlası konusunda uzmanlaşmıştır.