İstanbul’daki at çiftlikleri burada!!

İstanbul’daki at çiftlikleri burada!!
24 Temmuz 2021 14:00

Neyapsak.net İstanbul’da ki misafirlerine, çeşitli aktiviteleri bir arada sunan güncel bir web sitesi.

 

 

Bu yazımızda Neyapsak.net’in misafirlerine sağladığı hizmetlerden sadece bir tanesi olan; “binicilik” hizmetlerinden bahsedeceğiz;

İstanbul binicilik kursu arayan ya da İstanbul at çiftliği arayan, binicilik sporunu hobi edinmek isteyen misafirlerine tek bir siteden hizmet veriyorlar.

Farklı lokasyonlarda ki belirli testlerden geçmiş at çiftlikleriyle birlikte çalışarak; sizin araştırma zahmetine girmeden en iyi binicilik hizmetini almanızı sağlıyorlar.

Sarıyer at çiftliği, Beykoz at çiftliği ve Avcılar at çiftliği’nde verdikleri profesyonel hizmetlerle binicilik sporunun keyfini tüm İstanbul’a yaşatıyorlar.

7/24 çalışan profesyonel ekipleri sayesinde normal çiftliklerde olan bekleme süreleri ve sıraya alınma süreleri tamamen ortadan kalkıyor. Rezervasyon yaptığınız saatte atınız hazır oluyor ve hayalinizde ki deneyimi yaşıyorsunuz.

Atlı dört nala koşu, tam serbest binicilik, safari turları, manej turları, küçük çocuklar için pony,midilli turları ve profesyonel temel teknik binicilik eğitimleri gibi bir çok binicilik hizmetine neyapsak.net üzerinden ulaşıp, size en yakın çiftlikten rezervasyon yapabilirsiniz.

Neyapsak.net sitesinden binicilik hizmetlerine göz atabilir ya da sitede ki telefon numaralarından ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.