İsme ve logoya özel kapı isimliği!

İsme ve logoya özel kapı isimliği!
23 Haziran 2021 10:17

Soylu Reklam Ltd. Şti. olarak her türlü kapı isimliği ürünlerini üretmekteyiz. Pleksiglas, alüminyum ve cam ürünlerden üretilen dekoratif ve işlevsel kapı isimlikleri modellerimizi incelemeden karar vermeyin. Online satış sitemiz üzerinden kapı isimliği, ofis tabelası, yönlendirme levhaları, reklam ürünleri ve promosyon ürünleri üretmekteyiz.

 

 

 

İsme ve logoya özel kapı isimliği çalışmalarını müşterilerimizin özel isteklerini göz önünde bulundurarak yapıyoruz. Pleksiglas ürünlerde genellikle 30 cm ve üzeri çalışmalarda dekoratif kapı isimlikleri üretilebilmektedir. Daha düşük ölçülerde yapılan logoya özel kapı isimliği çalışmalarında baskı kalitesini maksimuma çekmek için süblimasyon baskı tekniği kullanıyoruz. Bu sayede uygulanan logolar çok daha kaliteli ve gösterişli olmaktadır.  Alüminyum ve akrilik ürünlerde ise özel cnc kesim uygulanarak ölçüleri daha hassas üretebilmekteyiz. Kapı isimlikleri modellerinde ister mıknatıslı, ister sabit, ister modüler, isterseniz değişken yapıda kapı isimlikleri üretilebilmektedir.

 

 

 

Soylu Reklam olarak kapı isimliği konusunda pek çok çalışmamız ve tasarım havuzumuz mevcuttur. Sizler de özgün çalışmalar ile kapı isimliği modelleri görmek isterseniz bizimle iletişime geçin. Ayrıca sadece kapı isimliği değil, farklı tarzlarda ofis tabelası da üretmekteyiz. Yine logonuza özgü ofis tabelası imalatı yaptırmak veya özel çalışma ile montaj dahil ofis tabelası ürettirmek isterseniz bizimle iletişime geçin.