iPhone 12 Pro Fiyatları

iPhone 12 Pro Fiyatları
28 Şubat 2023 15:37

Hayatı kolaylaştırmaya yönelik olarak üretilmiş elektronik cihaz modelleri ile faaliyet gösteren Apple markasının ürün yelpazesi içerisinde akıllı cihaz modelleri özellikleri açısından alternatif özelliklerde üretilir. Apple akıllı telefon serisi içerisinde yer alan iPhone cep telefonu modelleri teknik özellikleri açısından bilgisayarlar ile yapılmak istenilen tüm işlemlerin daha kolay olarak yapılmasına yardımcı olur. iPhone 12 pro 6.1 inç boyutlarında OLED ekran teknolojisi ile üretilmiştir. Ekran çözünürlüğü olarak 1170×2532 piksel ve dokunmatik kapasitif özelliği sayesinde ekran boyut özelliğinin sunmuş olduğu avantajlar sayesinde geniş bir alanda işlem yapılmasına olanak tanır. Çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklı olarak üretilmiş olan iPhone 12 pro teknik özelliklerini incelemek için Cimri.com’u ziyaret edebilirsiniz. 

 

iPhone 12 Pro Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com’da Karşılaştır

 

İOS 15 işletim sistemi versiyonu kullanılan iPhone 12 pro içerisinde bulunan 6 çekirdek yapısı sayesinde işlemlerin çok daha hızlı olarak yapılmasına yardımcı olur. Bilgisayarlar ile yapılmak istenilen birçok işlemi çok daha hızlı olarak yapılmasını sağlayan iPhone 12 pro 6 GB ram kapasite özelliği sayesinde hızlı çalışmasına yardımcı olur. iPhone 12 pro modelleri 128 GB depolama alan özelliği ile fotoğraf, video, oyun, program ve verilerin depolanması için geniş bir alan sunar. Depolama alanının geniş olması sayesinde telefonda donma ve yavaşlama gibi problemlerin önüne geçilmiş olunur. iPhone 12 pro en ucuz Cimri.com’da karşılaştırma yapma özelliği sayesinde satış web sayfalarını tek bir liste üzerinde inceleme imkanı sunar. 

 

iPhone 12 Pro Nereden Alınır?


Dijital platformlar üzerinde yer alan satış noktalarından iPhone 12 pro akıllı cep telefonunu satın almak için Cimri.com’u ziyaret edebilirsiniz. iPhone 12 pro fiyatları ve teknik özellikleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir ve satın alma işlemlerini daha ekonomik olarak yapabilirsiniz. iPhone 12 pro akıllı cep telefonu 12 MP kapasiteli 2 adet arka kamera özelliği ve ön kamerası ile gerçeğe en yakın fotoğrafların çekilmesi sağlanır. iPhone 12 pro fiyatları oluşturulurken teknik özellikleri, tasarımı, fonksiyonel kullanımına dikkat edilir. Hızlı şarj özelliği, kablosuz şarj özelliği ve 2815 mAh batarya kapasitesi ile uzun süreli olarak şarj edilmeden kullanılabilir. iPhone 12 pro paslanmaz çelik ve cam gövde materyalleri kullanılmış olup suya ve toza karşı olarak dayanıklılık göstererek telefonun dış etkenlerden zarar görmesi engellenir.