Instagram Reels İzlenme Arttırma Yöntemleri

Instagram Reels İzlenme Arttırma Yöntemleri
21 Eylül 2021 21:35

Instagram gibi bir çok sosyal medya platformunda bir çok kullanıcının amacı olan etkileşim yakalamak çok büyük bir başarı olarak görülmektedir. Sosyal medya da etkileşim yakalamanın amacı, kitlenizi büyütmek ve daha fazla kişiye ulaşarak maddi kazanç veya içerikleri birilerine duyurmak olabilir. Son zamanların Televizyon sektöründen sonra en çok kullanılan Instagram platformu içinde Reels izlenmelerin değeri aynı reyting değeri gibi artmıştır.

 

Reels İzlenme Hizmetlerinden Faydalanın

Instagram reels izlenme arttırmanın bir çok yolları bulunmaktadır bunlardan başlıcaları olarak Instagram reels izlenme satın al hizmetlerinden yararlanmaktan geçer. Reels izlenme hizmetinden yararlandıktan sonra paylaştığınız gönderilerin reels izlenmesi arttıkça keşfete düşerek organik olarak da izlenme , beğeni ve etkileşim gibi birçok etkileşimi yakalabilirsiniz.

Takipçi Sayınızın Önemine Dikkat Edin

Nasıl izlenmenin önemi var ise takipçi sayınızında birçok önemi bulunmaktadır. Siz Instagram üzerinde çok düşük sayıda takipçili birisinin keşfet listesinde olduğunu gördün mü? Göremezsiniz çünkü Instagram algoritması birçok farklı etkeni göz önüne alarak keşfet listesinden etkilenmektedir. Bu sebepden dolayı organik olarak takipçi kasmanız veya Instagram düşmeyen takipçi satın al paketlerinden satın almanız gerekmektedir. Bu takipçilerin size faydası bunlardır;

  • Keşfet etkisi
  • Popülerlik Kazanma
  • Güvenilirlik

Bu etkenler ile birlikte hiç durmadan Instagram profilin hızlı bir biçimde büyüme yaşayacaktır.

Gönderilerinizin Beğenisinin Fazla Olması

Her ne kadar takipçi sayınızın ve izlenme sayısının fazla olması iyi olsa da en büyük etkenlerden birisi de beğenilerdir. Ama bunun anlamı gönderinize ne kadar çok beğeni olur ise o kadar çok keşfete çıkmanız değildir. Gönderinizin profilinize uyumlu olarak beğenisi olması gerekir. Örneğin siz 100 takipçi bir hesabın bir gönderisine 100.000 beğeni alırsanız bunun bir faydası olmayacaktır. Tavsiye edilen takipçi sayınızın en fazla 5 katı olarak ön görülmüştür. Bu nedenle Türk beğeni satın al paketleri kullanırken kendinize uygun olan paketi seçmenizde fayda vardır.

 

Bu uygulamaları yerine getirdiğiniz zaman reels izlenmelerinizde çok büyük ölçüde artış görebilirsiniz.