İndirmeden okey oynama

İndirmeden okey oynama
11 Mayıs 2019 11:23

Masa oyunları arasında yer alan okey, kadın – erkek fark etmeksizin her dönem en çok oynanan oyunlardan biri olmuştur. son yıllarda oyun erişimleri online olarak da sağlanabilmektedir. Canlı  okey oyna sistemlerinin popüler olmasından sonra oyun için gerekli olan ekipmanları olmayan bireyler de anında okey masalarına oturmak fırsatı elde etmişlerdir.

 

 

 

Bilgisayar sistemleri ile okey oyna ilk popüler olduğu zamanlarda oyunların bilgisayarlara indirilmesi zorunlu bir olaydı. Günümüzde de halen belli masaüstü programlarını indirmeden oyun erişimi sağlamayan siteler bulunmaktadır. Ancak Okeyy.net adresi olarak sadece online sistemler üzerinden hizmet veriyoruz. Bu sayede masaüstünüzde ya da bilgisayarınıza herhangi bir indirme işlemi olmadan okey oynayabilirsiniz.

 

oyun

 

 

İndirmeden Okey Nasıl Oynanır?

İndirmeden okey oynamak için sistemimize üye olarak giriş yapmanız gerekmektedir. Bunun yerine misafir giriş sisteminin açık olduğu zamanlarda misafir girişi yapılması da mümkündür. giriş işlemleri sonrasında online okey için adresimizde bulunan salonlar listeli bir şekilde ekranlara gelmektedir. Ekranlara gelen salonlar içerisinden birinin seçilmesi, oyun erişimlerinin sonraki adımıdır. Kullanıcılarımızın oyunlara giriş yapabilmesindeki son adım ise masa seçimidir. Salonların içinde oyunların başladığı masalar olduğu gibi kullanıcı bekleyen masalar da bulunmaktadır. Kullanıcı bekleyen masalara oturulması halinde kısa süre içerisinde oyunlara erişim sağlanması mümkün hale gelmektedir. Oyun erişimleri ile birlikte bir yandan oyun oynamak bir yandan da diğer oyuncularla muhabbet etmek olanaklarımız da bulunmaktadır.

 

Online Okey

Sitemiz içerisinde yer alan online okey oynama sistemleri internetten okey oynanması anlamına da gelmektedir. Ayrıca klasik okey sistemleri her kullanıcının zaman içerisinde salonlardan da oyunlardan da sıkılmasına neden olmaktadır. Bundan dolayı adresimizde bulunan oyunlarda belli farklılıklar olmasına özen göstermekteyiz. Kullanıcılarımız hazır olan odalara giriş yapabildikleri gibi kiralık olan odalarımızdan herhangi birinde yönetici olabilmektedir. Her an okey oynanabilen adresimizde yerel olan odalarımız da eğlenceli vakit geçirmek için birebirdir. Böylece aynı memleketten olduğunuz darklı üyelerimiz ile tanışıp oyun katılımı sağlayabilirsiniz. Ayrıca adresimiz içerisinde düz okeyden çanağa, çanak okeyden 101 okeye kadar değişik oyun alternatiflerimiz de bulunmaktadır.