İnce: CHP il örgütlerini değil Genel Merkez’i kastettim, hepsinin hizmetini toplasan çeyreğim etmezler

İnce: CHP il örgütlerini değil Genel Merkez’i kastettim, hepsinin hizmetini toplasan çeyreğim etmezler
16 Ekim 2020 09:10

Muharrem İnce, Memleket Hareketi gezileri kapsamında bugün Ağrı ve Erzurum’u ziyaret etti.
Gazeteciler; Muharrem İnce’nin otobüsünü görünce koşarak yanına gelen Erzurum’un AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ‘İndir şunu indir şunu’ diye İnce’ye seslenmesini nasıl yorumladığını sorunca, Muharrem İnce’den ilginç bir cevap geldi..

 

İşte İnce’nin cevabı: 

 

Muharrem İnce’nin Erzurum ziyaretinden kareler:

E1 E2 E3 E4 E5 E6 E7 E8 E9

 

CHP il örgütlerini değil genel merkezi kastettim, hepsinin hizmetini toplasan çeyreğim etmezler

 

 

Muharrem İnce, ‘Beni karşılamaya gelen CHP yönetimine güvenmiyorum’ sözlerine açıklık getirerek; ‘Kastettiğim genel merkezdeki CHP yönetimidir’ diye konuştu…

 

 

Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce, Anadolu gezileri kapsamında Ağrı’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Iğdır’da CHP yönetimiyle ilgili yaptığı açıklamanın çarpıtıldığını kaydeden İnce, “Kastettiğim il yönetimleri değildir. Bunu herkes böyle bilsin. Kastettiğim genel merkezdeki CHP yönetimidir. Onun için bazı medya grupları bu haberi çarpıtmış. Kastettiğim asla örgütler, il başkanları değildir genel merkez yönetimidir. Güvenmiyor musun evet güvenmiyorum. MYK’daki hepsinin bu partiye hizmetini toplasan benim çeyreğim etmez” dedi.

 

“Doktorların örgütleriyle uğraşmak devlet adamlığına yakışmaz”

 

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “çoklu baro sistemini Tabipler Birliği için de uygulamalıyız” ifadesiyle ilgili yöneltilen bir soruya “böyle bir ortamda devlet adamlığına yakışmaz” şeklinde cevap verdi.

 

İnce şunları söyledi:

 

“Doktorlarımız, hemşirelerimiz sağlık çalışanlarımız can siperane bir şekilde cephede savaşıyorlar. Bizleri yaşatmak için kendileri ölüyorlar. Böyle bir ortamda onların örgütlerini bölmeye çalışmak insafsızlıktır, vicdansızlıktır. Böyle bir ortamda bizleri yaşatmaya çalışan doktorlara teşekkür etmek 83 milyon olarak boynumuzun borcudur. Böyle bir ortamda doktorların örgütleriyle uğraşmak devlet adamlığına yakışmaz.”

 

 

 

İnce’nin Ağrı ziyaretinden kareler:

 

a1 a2 a3 a4 a5 a6 a7 a8
Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce, Anadolu gezileri kapsamında Erzurum’dan Ağrı’ya giderken Horasanlı çiftçilerle sohbet etti. İnce’yi gören çiftçiler yanına gelerek “şerefinle hoş geldin vallahi biz seni çok seviyoruz” dedi.

Bir çiftçi, “Üç dönem AK Parti’ye oy verdim, üç defa keşke Allah benim canımı alsaydı. Motorum orada işte. 150 liraya doldurduğum depoyu şu anda 600 liraya dolduruyorum. Ben ekemiyorum, ben biçemiyorum, ben perişanım. Sadece ben değil Horasan halkı hep böyle perişan” serzenişinde bulundu.

 

“Bana ne öneride bulunursun” diyen Muharrem İnce’ye çiftçinin yanıtı şöyle oldu:

 

“FETÖ gitti şimdi Ensar Vakfı var. Gruplaşma, din, dil, ırk ayrımı istemiyoruz. Ben seni her yerde görüyorum. Onurunla, vicdanınla konuştuğunun arkasında dur yeterlidir. Bu halk seninledir.”

İnce’nin Sarıkamış’ta çoban Ahmet ile sohbet ederken “Zamanında bu işi ben de çok yaptım” sözleri kameralara böyle yansıdı:


h1

h2

h3

h4
İnce’nin Sarıkamış şehitlik ziyareti:

1

2

3

Muharrem İnce Sarıkamış jandarma kontrol noktasındaki askerleri selamlayarak Ağrı yolculuğuna devam etti: