İmuneks Takviye Edici Gıda ile Tanışın!

İmuneks Takviye Edici Gıda ile Tanışın!
26 Mayıs 2021 16:45

İlaç, gıda takviyesi ve medikal alanda ürünlere sahip olan İmuneks 1923 yılında Mustafa Nevzat ilaç sanayi kuruluşuna dayanan firmadır. İnsan yaşamının kalitesini arttırmak ve bu doğrultuda doğan ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla ürünler geliştirerek tüketicilere sunmaktadır. Markanın en çok tercih edilen ürünlerinin başında gıda takviyeleri gelmektedir. Hadi hemen inceleyelim…

 

 

Günümüzün değişen yaşam ve çalışma koşulları düzensiz beslenmeyi de beraberine getirmiştir. Özellikle kişiler düzensiz ve yeterli beslenemediği durumlarda gıda takviyelerinden destek alırlar. Gıda takviyeleri normal beslenmenin yerine geçmese de bağışıklık sistemini güçlendirmek, daha enerjik hissetmek gibi farklı sebeplerle kullanılır.

Kısaca gıda takviyelerini normal beslenmeye ek olarak; mineral, vitamin, karbonhidrat, protein gibi besin ögelerinin sıvı, kapsül, tablet, şurup, toz paket hazırlanan ürünler olarak tanımlayabiliriz. Bu ürünlerin günlük alım dozu belirlendiği için tavsiye edilen limitlerin dışında kullanmamak oldukça önemlidir.

İmuneks markasında ihtiyacınızı karşılayabilecek birçok gıda takviyeleri mevcuttur. Tercihinize göre şurup, pastil veya kapsül olarak kullanabilirsiniz. İmuneks fiyat avantajı ile de her kesime hitap etmektedir. Türkiye’nin en çok tercih edilen beta glukan gıda tavsiyesi Imuneks Plus Beta Glukandır.

Imuneks Beta Glukan

Beta Glukanın Makrofai hücrelerine kolayca bağlanabilmesi için partikül büyüklüğünün küçük olması gerekir. İmuneks Farma ürünlerinde bulunan bu etken madde minimum %80 partikül büyüklüğü 10 mikrondan daha küçüktür. 20 yılı aşkın süredir kapsamlı bir şekilde incelenmiş olup klinik çalışmalara sahiptir. Yetişkinlerinde günde 1 kapsül bol su ile alınması tavsiye edilmektedir.

Siz de bağışıklığınızı güçlendirmek ve daha enerjik hissetmek istiyorsanız tüm gıda takviyesi ürünlerine Dermokozmetika sitesinden ulaşabilir dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme, hızlı kargo ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.