İmplant tedavisi hangi durumlarda uygunlanmalı?

İmplant tedavisi hangi durumlarda uygunlanmalı?
23 Nisan 2022 10:00

İmplant tedavisi diş ve diş köklerine yapılan, eksik dişlerin yerine protezlerin yerleştirilmesini amaçlayan operasyonların yapıldığı tedavi türü. Titanyum implant köklere yerleştirilir, eksik olan dişlerin yerine ise zirkonyum diş protezi yerleştirilir. Bu sayede ağız ve diş sağlığı sağlanır, ağrılar giderilir ve estetik olarak hoş bir görüntü sağlanır. Dişleriniz ile daha güzel bir gülüşe sahip olursunuz.

Fiziksel bir olaya veya vücut reaksiyonuna bağlı bir olay sonucunda eksilen dişler veya güçsüzleşen diş kökleri için implant tedavisi uygulanabilir. Estetik olarak diş görünümüne önem veriyor iseniz kullanılan zirkonyum sayesinde beyaz ve parlak dişlere sahip olabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş ve ağız ve yüz gelişimini tamamlamış olmak diş operasyonlarında birçoğunda olduğu gibi zorunludur. Hem estetik olarak hem de ağız diş sağlığınız için implant tedavisi görebilirsiniz.

İmplant tedavisinin sonuçları ve yararları nedir?

Ağız, çene ve diş bölümlerinde estetik olarak daha hoş bir görüntü oluşur, sağlık sorunlarınız ortadan kalkar yani diş ağrıları, kök ağrıları ve ağıza bağlı çene rahatsızlıkları çözüme kavuşur. Ağızda bulunan zirkonyum materyalinden oluşan diş protezi beyaz ve parlak olması sebebiyle doğal bir görüntü sağlanır. Aşınma yapmaz ve ağızda metal tadı bırakmaz bu sayede doğal dişleriniz gibi yeni dişler elde edersiniz. İstanbul Pendik Diş Kliniğimiz ile implant tedavisinden yaralanabilirsiniz.

Hangi diş ve ağız sağlığı sorunlarına operasyonlar yapılabilir?

İmplant tedavisi, çene cerrahisi, çene, diş ve ağız estetiği, diş beyazlatma, diş protezi gibi diş kliniklerinin yapabileceği birçok operasyon ve tedavi mevcuttur. İmplant tedavisi köklere ve eksik dişlere uygulanan tedavidir. Çene cerrahisi çene sağlığını ve çenenin genel estetiği ile ilgili operasyonlarda bulunan tedavi yöntemidir. Diş ve ağız estetiği, diş ve ağız kısmının estetik olarak iyi durumda olması yönünde operasyonlar yapılan tedavidir. Diş protezi ise eksik dişlerin yerine diş protezinin yerleştirilmesi yönünde yapılan operasyonların bütününe verilen tedavi yöntemidir. İstanbul Pendik Diş Kliniği ile implant tedavisinden yaralanabilirsiniz.