İmamoğlu’ndan Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti

İmamoğlu’ndan Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti
27 Ocak 2023 21:03

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’daki aile evine taziye ziyaretinde bulundu.

 

 

Anadolu turu kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere Bursa’da devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Aralık 2022’de Ankara’da suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti.

Ateş’in Osmangazi’deki aile evine giden İmamoğlu, baba Musa Ateş ve aile fertlerine taziyede bulundu. İmamoğlu’na eski Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan da eşlik etti.

 

 

“BU SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

 
Taziye ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “Nasıl geçti ziyaretiniz? Nasıllar? Neler konuşuldu içeride?” sorusuna, “Dertleştik, acıyı paylaştık. Adalet tecelli etmeden tabii ki burada insanların yüreğine su serpilmez. Memleketimizin her hanesine, Sinan Hocamızın da onun anneciğinin, babacığının, eşinin de her hanesine adalet diliyorum. Allah, memleketimizi adaletsizlikten korusun” şeklinde yanıt verdi.