İmamoğlu’ndan miting gibi ziyaret! ‘Bir avuç insan kazanmayacak, millet kazanacak’

İmamoğlu’ndan miting gibi ziyaret! ‘Bir avuç insan kazanmayacak, millet kazanacak’
19 Haziran 2021 10:09

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yurttaşlarla buluştu. İmamoğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile TBMM Katip Üyesi ve CHP ADIYAMAN Milletvekili Abdurrahman TUTDERE eşlik etti.

 

 

 
Haziran 2019’dan seçimlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gölbaşı ilçesini ziyaret sözünü yerine getirmekten mutluluk duyduğunu ifade eden İmamoğlu’nu Gölbaşı’nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Gölbaşı ziyareti adeta mitinge dönüştü.

 

 

HUKUK TANIMAYAN, ÇOCUKLARIMIZI İŞSİZ, SİZLERİ YOKSUL BIRAKAN BU İKTİDARI EN YAKIN SEÇİMDE GÖNDERECEĞİZ

 

 

Seçim otobüsü üzerinden Gölbaşı’ndaki coşkulu kalabalığa seslenen CHP’li Tutdere, “Gölbaşı meydanı 31 martta tarih yazdı. Bugün de aynı destanı yazıyorsunuz. İyi ki varsınız, iyi ki sizin hemşehrimizim, iyi ki sizin milletvekilinizim. Sizlerle onur duyuyorum, gurur duyuyorum.” dedi.

 

31 Mart 2019 seçimleri öncesi Gölbaşı’nda gerçekleştirdikleri mitingi anımsatan Tutdere, “Gölbaşı meydanında Cumhuriyet Halk Partisi liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu: ‘Laf aramızda 31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu kazanacak ve onunla beraber Gölbaşı’na geleceğiz!’ demişti. Genel Başkanımızın dediği oldu. Sayın İmamoğlu kazandı ve İstanbul’da haksızlığa, hukuksuzluğa, her türlü zorbalığa baş kaldıran 16 milyon İstanbullunun Belediye Başkanı sayın İmamoğlu Adıyaman’da, Gölbaşı’nda. Onu Adıyamanlılar olarak bağrımıza bastık, sevgiyle kucakladık. İstanbul seçimlerinde sizler hemşehrilemiz olarak seçimleri kazanmak için her türlü desteği verdiniz, her türlü çabayı gösterdiniz. Bir kez daha hem İstanbul seçimlerinde hem 31 mart seçimlerinde göstermiş olduğunuz başarıdan dolay sizleri kutluyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Türkiye’yi bu karanlık iktidardan da kurtaracağız. Çeteyle, mafyayla iş birliği yapan, hukuk tanımayan, çocuklarımızı işsiz, sizleri yoksul bırakan bu iktidarı da Allah’ın izniyle en yakın seçimde göndereceğiz. Gölbaşı meydanından haykırıyoruz, yolumuz uzun heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. İnşallah iktidar olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

BU MEMLEKETİN EN DOĞUSUNDAN EN BATISINA, EN GÜNEYİNDEN EN KUZEYİNE HER YURTTAŞIMIZ EŞİTTİR

 

 

Gölbaşı Belediyesi önünde otobüs üzerinden coşkulu kalabalığa hitap eden İmamoğlu, “Bugün Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanımızın misafiriyiz. Ama biliniz ki; kapımızı kim çalarsa kim destek isterse başımızın üstünde yeri var. Birileri gibi biz bakmayız, o partiliymiş bu partiliymiş. Çünkü biz şunu biliyoruz: Benim makamımda milletin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de milletin, o bildiğiniz bütün makamlar da milletin yani sizin. Dolayısıyla ben elbette ki; kapımızı çalan başka belediyelerin de kesinlikle başımızın üstünde yeri var.” dedi.

Bu memleketin her insanını eşitlemek zorunda olduklarını vurgulayan İmamoğlu, “Benim çocuklarım yaşama tutunup büyüyorsa, iyi eğitim almak zorunda. Ona bu imkanı sağlamak zorundayız. Yeter mi? Yetmez. Hayata atılacak gencimiz iş bulacak. Okumuş, birikim yapmış, işiyle hayata tutunacak. Yuva kuracak, geleceğini şekillendirecek. Ona illa dayı mı lazım? İlla torpil mi lazım? Yok liyakat kazanacak artık liyakat kazanacak. Ekrem İmamoğlu olarak söylüyorum: Benim çok yakın tanıdığım bir genç ile şuradan herhangi bir genç kardeşimiz vicdanımda ve adaletimde tamamen eşittir. Bu memleketin en doğusundan en batısına, en güneyinden en kuzeyine her yurttaşımız eşittir. Kim olursa olsun 84 milyon insanımızın kazanması için çalışacağız.”

TÜTÜNÜN ÇOCUK GİBİ BAKILDIĞINI VE ÜRÜNE DÖNÜŞTÜĞÜNÜ BİLİRİM

 

 

Tütüne 14 ay emek verildiğini belirten İBB Başkanı İmamoğlu, “Benim doğduğum köy 40 haneydi. Benim annem, babam, büyüklerimde tütün yapardı. Ben de tütün çocuğuyum. Tütün yapmayı bilirim, emeği bilirim, bir tütünün çocuk gibi bakıldığını ve ürüne dönüştüğünü bilirim. 14 ay emek vardır onda. Emeğin hakkını bu millete vereceksin kardeşim.” şeklinde konuştu.

 

 

YETER, ARTIK MİLLET KAZANACAK DİYORUZ

 

 

İnançlar üzerinden kimse oy devşiremeye kalkmamasını söyleyen İBB Başkanı İmamoğlu, “Sakın aranıza nifak sokanlara inanmayın. Sakın birilerini kötüleyerek oy kazanmak isteyenlere aldırmayın, kulağınızı tıkayın. Yüzünüzü, bağrınızı, zihninizi güzel sözlere çevirin. Güzel dili dinleyin, projeleri dinleyin, iş üretenleri dinleyin; iş yapmak isteyenleri engelleyenleri dinlemeyin. Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanımızla büyük bir emek sarf ediyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, başta millet ittifakı olmak üzere onun dışında bütün siyasi partileri de katarak olgunlaştırmaya çalıştığı uzlaşı zeminini çok önemsiyoruz. Onlar muazzam bir süreç sorumluluğu üstlenmişler. Türkiye’nin geleceği için bizde bu sürecin neferleriyiz. Çünkü yeter artık millet kazanacak diyoruz. Bir avuç insan kazanmayacak, millet kazanacak.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN MİTİNG GİBİ GÖLBAŞI ZİYARETİ (1) BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN MİTİNG GİBİ GÖLBAŞI ZİYARETİ (5) BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN MİTİNG GİBİ GÖLBAŞI ZİYARETİ (6) BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN MİTİNG GİBİ GÖLBAŞI ZİYARETİ (7) BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN MİTİNG GİBİ GÖLBAŞI ZİYARETİ (8) BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN MİTİNG GİBİ GÖLBAŞI ZİYARETİ (9)