İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayhan Ogan’a: Böyle bir trollük görmedim ben

İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayhan Ogan’a: Böyle bir trollük görmedim ben
24 Mayıs 2023 11:11

İmamoğlu, gündem olan ‘montaj videoyu eleştirerek Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayhan Ogan’a tepki gösterdi: “Ben hayatımda şu seçim dönemindeki milletimize verilen zamanı hiçbir dönem görmedim.”

 

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “montaj” itirafına ve AK Partili siyasilerin tepkilerine değinerek, “Bu nasıl bir hırstır. Bu nasıl bir simsiyah kalp. Olacak şey değil ya. Genel başkanımızı terör örgütü ile aynı kareye koyuyorsunuz, sonra çıkıyorsunuz ‘Ama montaj’… Allah’ın adaleti büyüktür” dedi.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV’de yayınlanan ‘İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah’ programına konuk oldu. İmamoğlu, Erdoğan’ın danışmanı Ayhan Ogan’ın sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na oy veren HDP’li seçmenleri kastederek “PKK” göndermesi yaptığı paylaşımına da tepki gösterdi. “Böyle bir trollük görmedim ben!” diyen İmamoğlu, “Bu ne biliyor musunuz o montajı yapan sayın cumhurbaşkanı aklının aşağıya doğru tezahürü” diye konuştu.