İmamoğlu’na yapılan saldırıyı gören vatandaş olayı ağlayarak anlattı

İmamoğlu’na yapılan saldırıyı gören vatandaş olayı ağlayarak anlattı
8 Mayıs 2023 09:09

Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingine saldırı düzenlendi. Yaşanan olaylar sonrası çok sayıda vatandaş yaralanırken,çlerinden bir tanesi çektiği video ile korkunç saldırıyı ağlayarak anlattı.

 

 

Erzurum’da düzenlenen miting sırasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na taşlı saldırı düzenlendi. Miting alanının hemen yanında toplanan bir grup, İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse ve alandaki vatandaşlara taş ve yanlarında getirdikleri bazı cisimleri fırlattı. Saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı. Olayı yaşayan bir vatandaş ise ağlayarak yaşadıklarını anlattığı bir video paylaştı.

 

 

HAİN SALDIRI
Erzurum mitinginde Ekrem İmamoğlu konuşma yaparken, yanındaki otobüse ve alanı dolduran vatandaşlara taşlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı gerçekleştiren grup, miting alanının hemen yanında toplandı. Saldırı sonucu bazı vatandaşlar yaralandı.

 

 

VATANDAŞ KORKU DOLU ANLARI ANLATTI
Ekrem İmamoğlu’nun saldırıya uğradığı Erzurum mitingine katılan bir vatandaş yaşadıklarını gözyaşlarına boğularak anlattı. Saldırı anında yanlarında bulunan çocukların da korktuğunu belirten vatandaş, o anları anlatarak duygusal anlar yaşattı.

Çektiği videoda sinirlerinin ne kadar bozuk olduğu ve korktuğu belli olan vatandaş şu ifadeleri kullandı:

 

 

“İnsanlar bu kadar delirmiş olamaz, bu ülkenin devleti polisi nerede nerede? Millet tutmuş uzaktan taş atabilecek kadar yakınlar…
Zaten bizi küçücük alana tıkmışlar oraya taş atıyorlar biri benim kafama geldi.
İnsanlar alanı dağıtmak zorunda kaldı. Canlı yayını kestiler bu ülke böyle mi olacak bu?”