İmamoğlu: Sen Gaffar Okkan’ı şehit eden anlayışı ittifakına kattın!

İmamoğlu: Sen Gaffar Okkan’ı şehit eden anlayışı ittifakına kattın!
12 Mayıs 2023 14:56

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Samsun Millet Buluşmasında yurttaşlarla bir araya geldi.

 

 

Kürsüye ilk olarak Ekrem İmamoğlu çıktı. İmamoğlu’nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

 

 

* Demokrasi bayramına iki gün kaldı. 19 Mayıs’ı erken burada kutluyoruz. Öğleden sonra Ankara’da Cumhuriyet bayramı için bir erken kutlama yapacağız. Bize gülmeyi unutturdular. Biz milleti yeniden güldüreceğiz. Sandıklar açıldığında demokrasi bayramı başlayacak. Bu demokrasi bayramının mimarı gençler olacak.

* Bu ülkede büyük işler yapmak isteyen herkes gençlere güvenmek, onlara adil fırsatlar yaratmak lazım. Köşeye sıkıştıklarında düşman yaratma derdindeler. Gençler, 14 Mayıs günü kendilerine gülmeyi, eğlenmeyi unutturan bu iktidarı tıpış tıpış evine yollayacak.

 

 

“SEN GAFFAR OKAN’I ŞEHİT EDEN ANLAYIŞI İTTiFAKINA KATTIN”

 
* 7 düvel 14 Mayıs’ı bekliyormuş… Bak sen ya… Dünyanın başka işi yok sizinle uğraşacak. Ben gülüyorum bunlara. Bunlar giderse devlet gidermiş. Hadi oradan. Devleti çökerttiniz. Torpilli yakınlarızı en güzel makamlara getirdiniz.

* Adaleti unuttular. Sen Gaffar Okan’ı şehit eden anlayışı ittifakına kattın, İstanbul’dan vekil adayı koydun.

Kalplerdeki buzları eritmek için hazır olun. Seçim günü kimseyi kırmayın. Elinizde de mutlaka Türk bayrağı olsun. Her şey çok güzel olacak. Aramızda kalsın Samsun; KAZANIYORUZ, KAZANIYORUZ, KAZANIYORUZ SAMSUN.