İmamoğlu: Bir gün bile bunlara çok! ‘Pazartesi günü tıpış tıpış evlerine yolluyoruz’

İmamoğlu: Bir gün bile bunlara çok! ‘Pazartesi günü tıpış tıpış evlerine yolluyoruz’
12 Mayıs 2023 07:56

İstanbul Sancaktepe’de yurttaşlarla buluşan Ekrem İmamoğlu 14 Mayıs’ı işaret ederek, halka “Bunları tez elden gönderiyoruz. Bir gün bile bunlara çok. Pazartesi günü tıpış tıpış evlerine yolluyoruz” sözleriyle seslendi.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sancaktepe’de yurttaşlarla buluştu.
İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

 

 

-Bunlar sadece iş çevirmeyi biliyorlar. Biz iş bitireceğiz.

-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu çok yakında sizin hizmetinizde. Yenidoğan metrosunu bu kardeşiniz göreceksiniz Söğütlüçeşme’ye kadar uzatacak. Göreceksiniz bu coğrafyayı İstanbul’un doğusunu Yenidoğan’ı Kadıköy’e bu kardeşiniz bağlayacak.

-Annelere öyle bir imkân tanıyacağım ki, çocuklarıyla bu şehri gezecekler. Bunu ilan ettiğimde bana dediler ki ‘Kimin parasını kime dağıtıyorsun’. Ben de dedim ki ‘Milletin parasını millete dağıtıyorum’. Şimdi o anne-bebek kartını 500 bine yakın anne kullanıyor. Helali hoş olsun. Sizin paranız.

-Bunları tez elden, bir gün bile bunlara çok; Pazartesi günü tıpış tıpış evlerine yolluyoruz.

 

 

“YARADAN BİLE UMUDUNU KESMİŞ BU KULLARINDAN”
-Onlara oy verirsen ‘meşru’, bize oy verirsen ‘darbeci’. Dualarımız bile artık onlara yetmiyor. ‘Ben akıl versin’ diye 4,5 yıldır dua ediyorum, yetmiyor bunlara. Yaradan bile umudunu kesmiş bu kullarından.

-Bu seçimde ‘ben’ diyen gidecek, ‘biz’ diyen gelecek.