İddaa’da hangi oyunlar var?

İddaa’da hangi oyunlar var?
10 Şubat 2017 12:02

İddaa’da yer alan oyun türlerinden bazılarını sizlere açıklayalım.

 

 

 

 

İddaa’nın en fazla tercih edilen oyun türlerinden; Karşılıklı gol var / yok, Toplam Gol Sayısı, İlk yarı / Maç sonucu, Maç skoru, Canlı iddaa, Günün Bombası gibi oyunları sizler için açıklayacağız. Hangi iddaa oyunlarında banko maçlar bulunabilir bunu da ifade edeceğiz.

 

 

Karşılıklı Gol var / yok oyunu: Bu oyun türü sadece FUTBOL maçlarında geçerlidir. Takımların karşılıklı gol atıp, atamayacağı üzerine dayalı bir oyun türüdür. İddaa kuponunda özel olarak Var / Yok kutuları mevcuttur. Maç kodunu karaladıktan sonra tahmin kısmında var ya da yok kutusunu işaretlemeniz gerekmektedir. Bu oyun türünde %50 şans oranına sahipsiniz. Bu nedenle fazlaca tercih edilen oyun türüdür.

 

 

Toplam Gol Sayısı Oyunu: İddaa’da yine sadece Futbol maçları için açılan oyun türüdür. Maçlar için; 0-1, 2-3, 4-6 ve 7+ gibi oyunlar açılır. Maçın toplam gol sayısının hangi aralıkta geleceğini tahmin edilir. Bu oyun türü içinde iddaa kuponları üzerinde özel alana yer verilmiştir. Maç kodunu işaretledikten sonra hemen altında yer alan kutulardan gol aralığı tercihini de yapabilirsiniz!

 

 

İlk Yarı / Maç sonucu Oyunu: Bu oyun türü futbol ve basketbolda geçerlidir. Maçların hem ilk yarısını hem de maç sonucunu tahmin üzerine kurulu oyun türüdür. İddaa kuponu üzerinde yer alan ilk yarı ve maç sonucu kolonlarından ayrı ayrı seçimler yapılır. Sürpriz maçlar ve oranı yüksek hazır kuponlar için tercih edilen iddaa oyunudur..

 

 

Maç Skoru Oyunu: Bu oyun sadece Futbol maçlarında geçerlidir. Direk olarak maçın kaç kaç biteceği tahmin edilir. Tüm karşılaşmalara açılan bir oyun değildir. Özel olarak büyük liglerde belli maçlara açılan oyunlardır. Tekli olarak oynanabilmektedir. Kupon üzerinde özel alanı vardır ve oradan işaretlenebilmektedir.

 

 

Canlı iddaa oyunu: Bu oyunu online iddaa bayileri üzerinden oynanabilir. Yılda 1-2 maça özel olarak açılır. Şampiyonlar Ligi finali gibi büyük maçlarda görebileceğimiz bir oyundur. Alt yapısı henüz oturmadığı için çok fazla aktif bir oyun türü değildir.

 

 

Günün Bombası Oyunu: İddaa her gün seçilen maçlarda oranları yükselttiğini açıklar! Maçın tüm oranları bir anda atar ve bu oranlar üzerinden banko kuponlar yapabilirsiniz. Günün bombası oyunununda özel işaretleme yoktur. Sadece maçın oranı artar. Normal kupon doldurur gibi maçları kuponlarınıza yazabilirsiniz.