iColon probiyotiğe tüketici memnuniyet ödülü

iColon probiyotiğe tüketici memnuniyet ödülü
13 Mayıs 2023 15:34

Son zamanlarda aktar ve eczane raflarında dikkat çeken doğal probiyotik markası iColon, satış sonrası tüketici desteği ile Tüketici Memnuniyeti Ödülü’ne layık görüldü. Sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olan bu ürün, doğal içeriği ve etkili formülü ile kullanıcıların beğenisini kazanırken, tüketici memnuniyetini kazanmayı başardı ve sindirim sorunları yaşayan ve bağırsak sağlığına özen gösteren kişilerin ideal bir tercihi oldu.

 

iColon, piyasaya sürüldüğü günden beri tüketicilere sağlıklı bir sindirim sistemi sunma hedefiyle hareket etmektedir. Bu amaç doğrultusunda, marka doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bir formül geliştirdi ve ürünün etkinliğini artırmak için sürekli yeniliklere imza attı.

Tüketiciler, iColon’un sindirim sistemlerine sağladığı faydaların yanı sıra, markanın kendilerine sunduğu profesyonel ve kapsamlı destekten de oldukça memnun kaldığını bağımsız anketlerde değerlendirdi.

Ödül alan markanın tüketici memnuniyetine verdiği önem, ürünün satışını eczaneler ve aktarlarda gerçekleştirerek de gözler önüne serilmektedir. Bu sayede iColon, tüketicilerine daha bilinçli ve güvende hissettirirken, aynı zamanda doğru kullanım ve etkin sonuçlar konusunda da doğru bilgilendirme sağlamaktadır.

iColon aldığı Tüketici Memnuniyeti Ödülü ile  birlikte hem sektördeki başarısını pekiştirdi hem de tüketicilere sunduğu güvence ve desteği daha da güçlendirecek adımlar atma konusunda motive oldu. İlerleyen günlerde Eke ilaç bünyesinde iColon’un ürün gamını genişletmesi ve daha fazla tüketiciye ulaşması bekleniyor.